Antena Căutare

eXtra Factor 2021, episodul 18. Ilona Brezoianu a venit în Finala X Factor 2021 cu o rochie concepută dintr-o plapumă cu o pernă

Ilona Brezoianu a apărut într-un fel în care nimeni nu se aștepta să o vadă, în finala sezonului 10 din X Factor 2021.

eXtra Factor 2021, episodul 18. Ilona Brezoianu a venit în Finala X Factor 2021 cu o rochie concepută dintr-o plapumă cu o pernă Galerie
eXtra Factor 2021, episodul 18. Ilona Brezoianu a venit în Finala X Factor 2021 cu o rochie concepută dintr-o plapumă cu o pernă | Antena 1

Cunoscută pentru aparițiile sale excentrice, Ilona Brezoianu a venit în finala X Factor într-un mare fel, îmbrăcată într-o rochie din plapumă, cu o pernă la cap. Actrița a invitat mai mulți oameni să se încălzească alături de ea, dat fiind faptul că era îmbrăcată astfel, însă a fost refuzată.

Ilona Brezoianu, într-o rochie pătură în finala X Factor, în episodul 18 din eXtra Factor 2021

Ilona Brezoianu a făcut show la X Factor cu rochia de pătură, cu pernă, pe care a purtat-o în culisele finalei X Factor 2021, unde le-a arătat fanilor emisiunii cum arată o zi de filmări a show-ului de la Antena 1.

Citește și: eXtra Factor 2021, episodul 17. Ilona Brezoianu te duce în culisele X Factor să-ți arate cele mai amuzante momente din emisiune

„Păi știi de la ce oră sunt? De la 2 și e 2 jumate acum. Acesta e outfitul de finală. E făcută de un designer. 200 de lei costă poza cu maimuța. Ți-e frig, ți-e răcoare. Te bag la mine sub pătură.

Mi-a căzut plapuma. E mișto, nu? Hai până la Naomi să o salutăm. I se zice rochie și a fost prezentată pe catwalk.

Dacă o să câștigi mă suni să pun sarmalele pe foc. Vreau să-l iau pe Nick de bărbat”, au fost doar câteva dintre declarațiile pe care ea le-a făcut în cadrul emisiunii sale.

Vizionează episodul 18 întreg din eXtra Factor pe AntenaPlay.

În episodul trecut de eXtra Factor, Ilona Brezoianu s-a apucat de cântat.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Citește și: eXtra Factor 2021, episodul 13. Ilona Brezoianu te invită în culisele X Factor, dar și la ea în sufragerie

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

Finala X Factor 2021. Câștigătorul X Factor este Nick Casciaro. Concurentul Loredanei pleacă acasă cu marele premiu în s... Nick Casciaro este câștigătorul sezonului 10 X Factor: „Pentru mine, X Factor este o renaștere”. Ce a declarat Loredana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x