Antena Căutare

Finala X Factor 2021. Câștigătorul X Factor este Nick Casciaro. Concurentul Loredanei pleacă acasă cu marele premiu în sezonul 10

Marea Finală a sezonului 10 din X Factor a adus și un câștigător. Ediția din 23 decembrie 2021 a fost una plină de momente spectaculoase și interpretări excepționale, însă publicul a votat cine va obține premiul de 50.000 de euro. Nick Casciaro a reușit să impresioneze telespectatorii și va pleca acasă cu marea victorie.

Nick Casciaro a câștigat sezonul 10 X Factor, pe scenă cu cecul de 50.000 de euro Galerie
Nick Casciaro a câștigat sezonul 10 X Factor | Mihai Stetcu

Sezonul 10 X Factor a adus pe scenă o mulțime de concurenți mai determinați ca niciodată să ajungă cât mai departe în competiție. Dacă pe parcursul concursului, jurații au fost cei care au decis soarta participanților, de data aceasta publicul este cel care a hotărât cine va pleca acasă cu marele premiu.

În Marea Finală au ajuns doar patru concureți: Nick Casciaro, Jomajii, Andrei Duțu și Bryana Holingher. Aceștia au făcut spectacol cu interpretările lor impecabile, dar și cu emoția pe care au transmis-o în timpul momentelor de neuitat.

Citește și: Finala X Factor 2021. Ce valoare are marele premiu al sezonului 10. Cu câți bani pleacă acasă câștigătorul

Jurații, spectatorii și telespectatorii s-au încărcat cu energie și emoție în timpul fiecărei prestații, dar și în perioada concursului. Sezonul 10 a fost unul plin de surprize și tineri care au evoluat de la audiții și până acum. Așadar, participanții care au ajuns în Finală au prezentat nu doar o melodie individuală, ci și una alături de mentorii lor și alta împreună cu un invitat special.

Nick Casciaro este câștigătorul sezonului 10 X Factor

Nick Casciaro a avut trei momente excepționale și a reușit să impresioneze publicul cu talentul său, dar și timbrul vocal. Un lucru este cert, Nick Casciaro a transmis emoție pură celor de acasă și i-a convins că își merită locul în Marea Finală a sezonului 10 X Factor.

Piesele sale au reușit să impresioneze jurații și au generat „avalanșe” de aplauze, semn că fiecare interpretare a ieșit exact așa cum trebuia. Talentul, vocea și felul carismatic l-a făcut câștigător pe Nick Casciaro.

Citește și: X Factor 2021, 17 decembrie. Andrei Duțu, interpretare spectaculoasă a piesei „Little Bit of Love”: „Ești un concurent redutabil”

Nick Casciaro nu se aștepta să fie atât de apreciat de telespectatori, însă votul a demonstrat că simpla sa prezența pe scena X Factora fost una de-a dreptul răsunătoare.

Cine este Nick Casciaro, marele câștigător X Factor 2021

Nick Casciaro este un tânăr în vârstă de 31 de ani din Italia care a decis să vină la „X Factor” pentru a demonstra tuturor că are o voce bună, nu doar un fizic de invidiat.

Acesta a dezvăluit faptul că a practică sport încă de când era mic, fotbal, rugby, patinaj pe gheață sau pe role și nu numai. Se consideră o fire atletică și sportivă și iubește mult muzica. Deși știe doar piesa românească „Dragostea din tei”, acest lucru nu l-a oprit pe concurent să participe la „X Factor”.

Practică surfing și visul său este să ajungă să lucreze în Statele Unite ale Americii, în însorita Californie.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor au avut ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă au putut vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și au aflat, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care au știut de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana a avut categoria Mixt, Delia a coordonat Grupurile, Ștefan Bănică s-a ocupat de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii au putut să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu ultimul episoad, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacol și pe a1shop.ro. Cei de acasă pot găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

Finala X Factor 2021. Ștefan Bănică, recitalul care i-a ridicat pe toți în picioare. Juratul a făcut show total pe scenă... eXtra Factor 2021, episodul 18. Ilona Brezoianu a venit în Finala X Factor 2021 cu o rochie concepută dintr-o plapumă cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x