Antena Căutare

Finaliști X Factor 2020. Adrian Petrache, tânărul cu chitara care a umplut scena. Vezi momentele care l-au adus în Finală

Adrian Petrache este unul dintre finaliștii X Factor 2020. Loredana a ales ca el să o reprezinte pe scena celor mai buni concurenți de anul acesta.

Adrian Petrache, cântând la chitară, pe scena X Factor 2020 Galerie
Adrian Petrache este finalistul Loredanei la X Factor 2020 | A1.ro

De-a lungul sezonului 9 X Factor, Adrian Mihai Petrache a reușit să-i încânte pe jurați cu talentul, energia și atitudinea lui.

Adrian Petrache, nepotul lui Flroin Salam a pășit pe scena X Factor 2020 și i-a uimit pe toți cu chitara lui. Tânărul de 22 de ani a învățat de mic să cânte la chitară, de la bunicul său. În prezent, pe lângă muzică, finalistul X Factor se ocupă și de facultate, studiind Dreptul.

În audiții Adrian Petrache a interpretat melodia “Hard Times”, a lui Ray Charles și a obținut 4 de DA din partea juraților.

Ești gata să îți votezi favoritul în timpul finalei X Factor de Vineri, 20.30, la Antena 1?

Adrian Petrache i-a uimit pe jurați în audițiile X Factor 2020: „Ești mortal”

„Ești mortal! Ai interpretat, nu doar ai venit și ai făcut ceva mecanic. Ne-ai dat cu muzică! Ne-ai dat cu feeling!", i-a spus Loredana lui Adrian Petrache.

Citește și: Finaliști X Factor 2020. Super 4, italienii care au „dinamitat” scena cu prestațiile lor. Vezi momentele care i-au adus în Finală

„În momentul ăsta, sunt foarte invidioasă că nu ești în grupa mea,” a declarat Delia în audițiile X Factor 2020.

În Bootcamp Adrian Petrache a intrat pe scenă cu chitara spartă, dar a reușit să transmită emoție

În Bootcamp Adrian Petrache nu a venit cu aceeași relaxare ca în audiții, deoarece suferise o pierdere în familie, care l-a marcat. Unchiul său Nelu Stoian, frate cu Florin Salam a decedat recent, iar Adrian i-a oferit un tribut acestuia, într-o strofă a melodiei pe care a interpretat-o în Bootcamp-ul X Factor 2020.

Mai mult de atât, în timp ce se afla în culisele Bootcamp-ului, Adrian Petrache și-a spart chitara, fapt care l-a bulversat.

În timpul interpretării, jurații au observat că Adrian nu era în apele lui, dar Loredana a apreciat sentimentele pe care le-a transmis, așa că i-a oferit un scaun.

„Mi se pare super mișto să împărtășești supărările pe scenă. Faptul că-ți asumi că vii dintr-o comunitate și datorită lor ești aici e un lucru extraordinar. Mi-am dat seama că tu poți să supraviețuiești pe scenă. Tu ai scos adevărul din tine. AI fost sincer și am simțit asta. Da, te iau mai departe pe scaun”, i-a spus Loredana lui Adrian Petrache.

În etapa Duelurilor X Factor 2020 Adrian Petrache a avut un moment șarmant și emoționant

Așadar, Adrian Petrache a trecut în etapa Duleurilor, unde a interpretat piesa „Puteri asupra mea”, a fost șarmant, spontan și i-a convins pe jurați că-și merită locul pe scenă.

La mijlocul interpretării, tânărul Petrache a interacționat cu publicul, ceea ce le-a plăcut enorm juraților:

„El e omul cu chitara. Faptul cu vorbitul și cu chitara au fost un plus pentru că el s-a pus în valoare. El este un tip șarmant. Îți place chestia asta! Eu cred că X Factor e pe drumul bun anul ăsta, mai mult ca niciodată”, i-a spus Ștefan Bănică.

Adrian Petrache, moment de excepție în Semifinala X Factor

Adrian Petrache a intrat apoi în Semifinală și a interpretat piesa „Les Yeux De La Mama” și faptul că a fost în preajma prietenilor și a fraților lui mai mici i-a dat putere și curaj să creeze un moment de excepție. „Foarte bună alegerea piesei în franceză. (…) Ți-ai jucat cartea foarte bine și ai plusat pe ce-ai avut mai bun astă seară”, i-a spus Florin Ristei.

Citește și: Finaliști X Factor 2020. Andrada Precup i-a emoționat până la lacrimi pe jurați. Vezi momentele care au adus-o în Finală

„Apreciez la tine consecvența și asumarea de ați alege genul ăsta de repertoriu. (…) A fost un Gipsy Kings în franceză”, a spus Ștefan Bănică.

Telefoanele pregătite? Votează-ți favoritul în timpul finalei X Factor, Vineri de la 20.00 la Antena 1

Șarmul, energia și emoția din glas au fost elementele care l-au propulasat pe Adrian Petrache în Finala X Factor 2020.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

Nu rata VINERI, Marea Finală X Factor 2020, de la 20:00, la Antena 1!

Zi de relaxare pentru concurenții X Factor, înainte de finala de vineri, de la ora 20.30, la Antena 1... Concurenții X Factor, repetiții alături de invitații speciali din marea finală de vineri, de la 20.00, la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x