Antena Căutare

Finala X Factor 2020. Andrada Precup, moment care i-a emoționat până la lacrimi pe privitori. „Ești de o delicatețe rară”

Andrada Precup nu a încetat să impresioneze în Finala X Factor 2020. Cu ultima sa interpretare din această seară, finalista lui Ștefan Bănică a adus din nou lacrimi în ochii privitorilor.

Andrada Precup a transmis emoție în ultimul său moment din Finala X Factor 2020, cântând piesa compusă de Ștefan Bănică „Mama”.

Andrada Precup a reușit să aducă din nou lacrimi în ochii mentorului său și mai ales în ochii mamei sale, care a fost extrem de impresionată de mesajul piesei, dar și de interpretarea magistrală a fiicei sale.

Citește și: X Factor 2020. Andrada Precup, singura concurentă care l-a transformat pe Ștefan Bănică din jurat, în spectator

„Ești de o delicatețe rară. Tot momentul a fost ca un fulg de nea. A fost minunat! Superb și extrem de emoționant”, i-a spus Delia Andradei, în timp ce Florin Ristei a mărtusirist că dacă s-ar fi aflat în fața televizoarelor ar fi pus mâna pe telefon și ar fi trimis SMS la 1313 cu textul „Andrada”.

Andrada Precup, interpretare magistrală în FInala X Factor 2020

Ștefan Bănică le-a transmis celor de acasă că nu au de ce să o voteze din milă pe Andrada Precup, tânăra nevăzătoare cu o voce de aur, ci datorită takentului său.

Citește și: Finaliști X Factor 2020. Andrada Precup i-a emoționat până la lacrimi pe jurați. Vezi momentele care au adus-o în Finală

„Sunt extrem de mândru de tine și indiferent de rezultat te iubesc infinit. Andrada este un artist”, a spus Ștefan Bănică.

„O poți vota pe Andrada Precup pe tot parcursul emisiunii, prin SMS la 1313 cu textul Andrada. Poți vota o singură dată de pe același număr de telefon doar din România, din rețelele Orange, Vodafone sau Telekom, iar costul unui SMS este de 1,19 euro cu TVA inclus”.

„Cel de-al nouălea sezon X Factor a avut toate ingredientele. Se spune de multe ori că acesta a fost cel mai bun, cred că este un X Factor cu totul și cu totul special și datorită condițiilor, dar mai ales datorită concurenților și, de ce nu, și al juriului! O iubesc pe Andrada, pentru mine este mai mult decât un concurent la X Factor, cunoscând-o îndeaproape, pentru mine a devenit o mică lecție de viață!”, a spus Ștefan Bănică la începutul concursului.

Finala X Factor 2020. Adrian Petrache a strălucit cu o piesă de excepție: „Are stofă de învingător”... Finala X Factor 2020. Jurații au deschis seara cu un show de senzație. Ce ținute au purtat Delia, Loredana, Bănică și Ri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x