Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

X Factor 2020. Andrada Precup, singura concurentă care l-a transformat pe Ștefan Bănică din jurat, în spectator

Andrada Precup a urmat după Alexandra Serenada Sîrghi în etapa Duelurilor, în rândul fetelor sub 24 de ani.

X Factor 2020. Andrada Precup, singura concurentă care l-a transformat pe Ștefan Bănică din jurat în spectator

Înainte de începerea duelurilor, Ștefan Bănică a reușit să îi îndeplinească Andradei Precup o dorință. Concurenta a visat mereu să se îmbrățișeze cu Loredana, fapt care chiar s-a întâmplat! Jurata s-a furișat în spatele ei și a strâns-o cu dragoste la piept: "Suflețel, tremură!", spune Loredana.

Andrada Precup are o viziune extrem de pozitivă față de participarea ei în concurs, iar pentru ea cel mai important lucru este să trăiască noi experiențe care să o ducă o treaptă mai sus pe scara evoluției: “Până la urmă toți vom câștiga experiențe din această etapă din viața noastră și indiferent de ce se va întâmpla totul e spre binele nostru, spre evoluția noastră”.

Ștefan Bănică a rămas impresionat până la lacrimi de prestația concurentei sale încă de la audiții, considerând că are o capacitate rară de a transmite emoții: “Andrada a fost singurul concurent din tot X Factorul de anul acesta care pe mine m-a transformat în spectator, din jurat!”.

Semifinala X Factor 2020 poate fi urmărită VINERI, de la ora 20:30, la Antena 1!

Citește și: Andrada Precup a impresionat pe scena X Factor. Jurații i-au aplaudat talentul în picioare

Andrada Precup a oferit un moment de excepție în Bootcamp, jurații au aplaudat-o în picioare și au catalogat momentul ca fiind unul mult decât perfect. Andrada a interpretat melodia „ Lie Ciocârlie” și l-a emoționat până la lacrimi pe juratul-îndrumător: “Chiar nu mă așteptam ca momentul meu să fie tât de îndrăgit și primit cu atâta căldură și iubit... I-am simțit pe toți acolo, lângă mine, publicul, juriul”.

Pentru Andrada Precup, sunetele sunt universal ei, iar ceea ce a reușit să transmită, deși nu poate percepe lumea cu ochii biologici, l-a adus pe Ștefan Bănică în pragul de a plânge în etapa de Bootcamp, atunci când a declarat cu ochii în lacrimi și cu vocea tremurândă: „E extraordinar. Mi se întâmplă rar ca cineva să mă facă să mă emoționez atât de tare. E o capacitate rară să transmiți așa ceva. E dincolo de concurs. Ești excepțională! Ce s-a întâmplat acum a fost de 10 ori mai puternic decât a fost la repetiții. Dumnezeu ți-a luat pe o parte și ți-a dat pe alta pentru că ai un auz perfect. Ce ai făcut de una singură, fără niciun instrument… Eu sunt încă șocat”

Ștefan Bănică: Pentru mine Andrada reprezintă adevărul, muzica cântată cu ochii închiși

Andrada Precup a intrat pe scenă plină de forță și de dorință interpretând piesa All Of Me. Pe tot parcursul prestației, jurații au privit momentul cu zâmbetul pe buze, exprimându-și uimirea față de capacitățile muzicale cu care a fost înzestrată.

Andrada Precup e o combinație între strălucire vocală și emoție. Are o bucurie de a cânta pe care rar ai ocazia să o vezi la un artist, iar Loredana a apreciat extrem de mult naturalețea, bucuria și căldura cu care a cântat: "Nu ai cântat doar cu vocea! Ai cântat cu sufletul! Ești o artistă extraordinară!"

Citește și: X Factor 2020. Andrada Precup, moment de excepție în Bootcamp. Ștefan Bănică, emoționat până la lacrimi: „A fost extraordinar”

Florin Ristei: "Aș vrea să-i fac o destăinuire Andradei. Data trecută în Bootcamp ai cântat ultima în seara respectivă și m-ai impresionat atât de tare încât, atunci când m-am urcat în mașină să mă duc spre casă, am simțit nevoia să-mi sun doi dintre prieteni și să le zic prin ce emoții am trecut și cât de tare m-a surprins momentul tău. De atunci am înțeles că tu ai ceva ce mulți și-ar dori să aibă nativ. Tu ai un simț ritmic extraordinar și ai bucuria de a cânta pe care nu o găsești la foarte multă lume. Andrada ești senzațională, felicitări!”

Delia a apreciat momentul Andradei ca fiind unul de o acuratețe rar întâlnită, iar toate notele pe care le atinge sunt impecabile: "Ce s-a întâmplat în seara asta pe mine m-a lăsat... praf!".

X Factor #DENEOPRIT Urmărește sezonul 9 și pe Antena Play!