Antena Căutare

Finala X Factor 2020. Cine este marele câștigător al sezonului 9

S-a aflat cine a câștigat finala X Factor 2020, sezonul 9! În ediția din 18 decembrie 2020, Andrada Precup, Adrian Petrache, Sonia Mosca și Super 4 au adus pe scenă momente excepționale, dar unul singur a fost ales câștigătorul X Factor 2020, sezonul 9 și a primit trofeul de 50.000 de euro!

FInaliștii X Factor 2020, alături de mentorii lor Galerie
Sezonul 9 X Factor s-a încheiat. Cine a câștigat sezonul competiția | A1.ro

Finala X Factor 2020 a fost una de-a dreptul spectaculoasă, iar publicul a decis câștigătorul. Andrada Precup, Adrian Petrache, Sonia Mosca și Super 4 i-au uimit pe toți cu interpretările lor magistrale. Jurații, spectatorii și telespectatorii s-au încărcat cu energie și emoție în timpul fiecărei prestații.

Publicul a ales câștigătorul X Factor 2020. Cum s-a desfășurat Finala sezonului 9

Fiecare concurent a prezentat 3 momente în Finala X Factor 2020.

Așadar, în sezonul 9 X Factor concurenții au prezentat nu doar o melodie individuală, ci și una alături de mentorii lor și alta împreună cu un invitat special.

Italienii de la Super 4 au deschis seara Marii Finale și au cântat piesa „Next to you” alături de invitata specială Raluka.

Citește și: Finala X Factor 2020. Jurații au deschis seara cu un show de senzație. Ce ținute au purtat Delia, Loredana, Bănică și Ristei

Andrada Precup a cântat în Finală alături de Adrian Daminescu piesa „România”

Sonia Mosca a cântat cu Monica Anghel piesa „Prayer”, iar Adrian Petrache ar fi trebuit să cânte cu unchiul său Florin Salam, însă acesta nu a putut ajunge, așa că Florin Ristei a salvat situația și a participat la duet alături de concurentul Loredanei.

De asemenea, finaliștii au avut câte un moment solo, dar și câte un moment alături de mentorii lor.

Citește și: Finala X Factor 2020. Sonia Mosca și Delia, moment magistral în limba română: „Aveți o chimie aparte”

Loredana a cântat cu Adrian Petrache, Ștefan Bănică cu Andrada Precup, Delia cu Sonia Mosca și Florin Ristei cu Super 4.

Sezonul 9 a fost unul cu adevărat spectaculos ținând cont de perioada dificilă pe care o trăim. Cu toate restricțiile și măsurile de prevenție, X Factor a fost de neoprit și a reușit să aducă la lumină talente, voci, atitudini și momente senzaționale. Așa cum l-a numit Delia, sezonul 9 X Factor este unul „istoric”.

Citește și: Finala X Factor 2020. Adrian Petrache, moment senzațional alături de Florin Ristei. Loredana a izbucnit în lacrimi

X Factor 2020 a trecut prin mai multe etape în care jurații, care au știut de la început ce grupe de vârstă li se revin pentru mentorat, s-au bucurat de momente, le-au analizat și au decis fiecare câte un finalist.

Drumul până la Finală. Cum s-a desfășurat competiția și cine a câștigat X Factor 2020

În audițiile X Factor 2020 s-au prezentat concurenți din toate colțurile lumii și i-au uimit pe cei 4 jurați. În ceea ce-i preivește pe concurenții cei mai buni, Loredana, Delia, Ristei și Bănică au avut de ales între a acorda 4 de DA și a trimite concurentul de pe scenă direct în etapa următoare, sau de a-I pune pe lista de așteptare, cu 3 de DA.

Delia a fost juratul îndrumător pentru categoria mixtă de peste 24 de ani, Ștefan Bănică pentru fetele de sub 24 de ani, Loredana pentru băieții de sub 24 de ani, iar Ristei pentru grupuri.

În Bootcamp cei 4 jurați au ales câte 3 din 10 concurenți cărora le-a oferit un scaun trimițându-i în etapa următoare.

Citește și: Finala X Factor 2020. Andrada Precup și Ștefan Bănică, show total pe scenă: „Este o performanță care te lasă fără cuvinte”

În etapa Duelurilor câte trei concurenți din fiecare grupă și-au dat toată silința pe scenă. În Semifinala X Factor 2020 au rămas doar câte doi concurenți din fiecare grupă, iar jurații și-au ales finaliștii.

Delia a mers în Finala X Factor 2020 cu Sonia Mosca, Florin Ristei cu italienii de la Super 4, Ștefan Bănică a mers în Finală cu Andrada Precup, iar Loredana Groza cu Adrian Petrache.

El este câștigătorul X Factor 2020

După momente emoționante sau energice, momente care i-au lăsat cu sufletul la gură pe jurați și telespectatori, sezonul 9 X Factor 2020 și-a ales învingătorul. Andrada Precup este marea câștigătoare a show-ului X Factor 2020!

Finala X Factor 2020. Bella Santiago, revenire senzațională pe scena care i-a schimbat viața. Cu ce ținută răvășitoare a... Finala X Factor 2020. Cine este Andrada Precup, câștigătoarea sezonului 9! Cu ce a impresionat publicul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x