Live acumFilm: Jaf in stil italian
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Finala X Factor 2020. Jurații au deschis seara cu un show de senzație. Ce ținute au purtat Delia, Loredana, Bănică și Ristei

Finala X Factor sezonul 9 a debutat cu un moment de excepție din partea juraților. Loredana Groza, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei au pășit pe scenă purtând ținute spectaculoase și au făcut show interpretând câte un fragment de melodie din repertoriul lor.

Loredana Groza, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei au pășit pe scenă purtând ținute spectaculoase

Juratul care a deshis seara a fost Ștefan Bănică. Artistul a avut un moment extrem de energic, pe notele celebrei sale piese „S-o facem lată”. Îmbrăcat elegant, într-un sacou cu dungi și cămașă albă, Ștefan Bănică a umplut scena. „E rândul tău!” a spus Ștefan Bănică, invitând-o alături de el pe jurata Delia.

Artista a adus pe scena Finalei X Factor, sezonul 9 o piesă puternică „Aruncă-mă în aer” și a făcut show.

Delia, îmrăcată în latex din cap până în picioare în Finala X Factor 2020

Diva a venit în Finală purtând o ținută neagră, din latex, cu cizme cu tocuri amețitor de înalte și o pelerină roșie, ca piesă de rezistență.

Cel de-al treilea jurat care a făcut show pe scena Finalei X Factor a fost Florin Ristei. Interpretând piesa „Omul dintre ape”, juratul a emanat eleganță, fiind îmbrăcat la 4 ace, iar papionul nu i-a lipsit.

Citește și: Finaliști X Factor 2020. Sonia Mosca, tânăra care poate „muta munții” cu vocea ei. Vezi momentele care au adus-o în Finală

Loredana a strălucit în rochia scurtă, care îi pune silueta în evidență

Prestația juraților de la începutul serii s-a încehiat cu show-ul Loredanei. Diva a pășit pe scena X Factor purtând o rochie scurtă, argintie, în care a strălucit. Toți jurații au dansat pe versurile piesei „Lele”, iar seara a început cum nu se putea mai bine.

Citește și: Finaliști X Factor 2020. Andrada Precup i-a emoționat până la lacrimi pe jurați. Vezi momentele care au adus-o în Finală

Ce spun jurații despre sezonul 9 X Factor: „Este istoric”

Dacă ar fi să definească sezonul 9 X Factor Ștefan a spus: Imprevizibil, a avut toate ingredientele. E un X Factor cu totul și cu totul special, datorită condițiilor, concurenților și juriului.

Citește și: Finaliști X Factor 2020. Adrian Petrache, tânărul cu chitara care a umplut scena. Vezi momentele care l-au adus în Finală

„Eu aștept să fie o seară extraordinară, în care să avem parte de emoții extraordinare, de energie, să ne bucurăm, să fie o seară glorioasă, pentru că se încheie acest sezon care a fost de neoprit”, a spus Loredana.

Citește și: Finaliști X Factor 2020. Super 4, italienii care au „dinamitat” scena cu prestațiile lor. Vezi momentele care i-au adus în Finală

„Cred că sezonul ăsta e unul istoric. E într-un context mai delicat, dar totodată de neoprit”, a spus Delia.

„E a doua finală pe care o trăiesc, din alt punct de vedere. Prima dată am fost pe scenă. Astă-seară sunt mai relaxat pentru că am un grup sensational și îmi doresc ca oamenii să stea în fața televizorului, pentru că au ce vedea”, a spus Florin Ristei.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO