Antena Căutare

Finala X Factor 2021. Bryana Holingher și Super 4, moment memorabil pe scenă cu piesa „Don't Let The Sun Go Down On Me”

În Marea Finală a sezonului 10 din X Factor, Bryana Holingher a cântat alături de Super 4, cei patru italieni care au făcut parte din echipa lui Florin Ristei în sezonul 9 al show-ului. Aceștia au interpretat împreună piesa lui Elton John - „Don't Let The Sun Go Down On Me”.

bryana-holingher-super-4-pe-scena-X-Factor Galerie
În Marea Finală a sezonului 10 din X Factor, Bryana Holingher a cântat alături de Super 4, cei patru italieni care au făcut parte din echipa lui Florin Ristei în sezonul 9 al show-ului. | Mihai Stetcu

La doar 14 ani, Bryana Holingher a reușit să impresioneze jurații cu talentul remarcabil și timbrul vocal încă din audițiile sezonului 10 X Factor. Concurenta s-a ținut pe poziții și a ajuns în Marea Finală a show-ului, reprezentând echipa lui Florin Ristei.

Tânăra a făcut spectacol de fiecare dată cu vocea sa, însă de data aceasta a fost acompaniată de Super 4. Cei patru italienti s-au reîntors la X Factor pentru a face show pe scenă alături de finalista lui Florin Ristei.

Ne-am întors pentru Florin și să o încurajăm pe finalista lui. (...) Noi vom fi armura ei”, a spus unul dintre membrii echipei Super 4.

Citește și: X Factor 2021, 17 decembrie. Bryana Holingher, moment spectaculos cu piesa „Ain’t No Other Man”: „Ești deja o câștigătoare”

La repetiții, Bryana Holingher și cei patru italieni s-au descurcat de minune, mai mult decât atât, adolescenta l-a surprins și pe mentorul său.

Mișto asocierea asta între 4 bărbați și o fetiță micuță, micuță, dar care le face față atunci când deschide gura. Fiecare are versul lui și poate să-și arate vocea.”, a mărturisit Florin Ristei, vizibil entuziasmat.

Bryana Holingher și Super 4 au cântat piesa „Don't Let The Sun Go Down On Me”, în Finala sezonului 10 X Factor

Bryana Holingher și Super 4 au interpretat piesa „Don't Let The Sun Go Down On Me”, iar jurații au început imediat să zâmbească. Formula l-a care s-a gândit Florin Ristei a făcut spectacol și au dat startul unei seri memorabile în Marea Finală X Factor din sezonul 10.

Vocile lor s-au completat perfect, iar momentul a fost unul de-a dreptul „divin”, care a generat o mulțime de aplauze și a acaparat atenția publicului. La doar 14 ani, adolescenta a reușit să facă senzație și să deschidă seara într-un mod memorabil.

Citește și: X Factor 2021, 17 decembrie. Bryana Holingher și Betty Iordăchescu, duel plin de energie pe piesa „good 4 u”: „Sunteți speciale”

Finalista lui Florin Ristei a străluicit alături de trupa Super 4, iar jurații nu și-au mai putut lua ochii de la ei.

Jurizarea duetului Bryana Holingher și Super 4, din Finala X Factor sezonul 10

La scurt timp de la momentul spectaculos, Bryana Holingher a primit câteva cuvinte emoționante din partea bunicii care se afla în public. Finalista lui Florin Ristei a așteptat cu sufletul la gură și părerea juraților despre duetul său alături de Super 4.

Asta vreau să văd în X Factor! Vreau să văd o evoluție și asta s-a întâmplat. Felicitări, mi-a plăcut foarte mult momentul”, a dezvăluit Ștefan Bănică.

Și Loredana a avut numai cuvinte de laudă despre ceea ce a făcut concurenta pe scenă alături de invitații săi: „Tu oricum ai fost o bătăioasă de la început, n-ai fost fetița aia timidă

Momentul a fost strălucitor, divin, mi-a plăcut foarte mult ce am auzit, mi-a plăcut ce am văzut”, a mai adăugat Delia.

Eu cred că Bryana s-a descurcat senzațional, se vede evoluția și nu cred că aș fi ales mai bine de atât duetul.”, a mai spus și Florin Ristei.

Cine este Bryana Holingher de la X Factor 2021

Bryana este olteancă și are încredere că deține toate atuurile necesare pentru a câștiga X Factor 2021.

Bryana s-a născut și a copilărit în Craiova, dar atunci când părinții ei au plecat la muncă în străinătate, a rămas cu bunica. După ce bunica a început să aibă probleme de sănătate, ea a decis să se mute la țară și acum Bryana vine în fiecare weekend să o viziteze.

La audțiile X Factor 2021 tânăra concurentă a spus că visează să aibă concerte în toată lumea.

Cum se alege câștigătorul X Factor 2021

În finala sezonului 10 X Factor, publicul este cel care decide cine va obține marele premiu. Potrivit regulamentului concursului, oamenii își pot vota preferatul în Marea Finală X Factor 2021, prin voturile trimise prin SMS la 1313.

Votul va fi unic, astfel încât de pe un număr de telefon se poate trimite un singur vot.

Așadar, pentru a-l vota pe Nick Casciaro trebuie să trimiteți SMS la 1313 cu textul „NICK”.

Pentru a-i vota pe Jomajii trebuie să trimiteți SMS la 1313 cu textul „JOMAJII”.

Pentru a-l vota pe Andrei Duțu trebuie să trimiteți SMS la 1313 cu textul „ANDREI”.

Pentru a o vota pe Bryana Holingher trebuie să trimiteți SMS la 1313 cu textul „BRYANA”.

Finalistul care va obține numărul cel mai mare de voturi din partea telespectatorilor va fi declarat marele câștigător al Concursului și va obține premiul în valoare de 50.000 de euro. Votul va fi permis de la începutul Finalei.

Finala X Factor 2021. Finaliștii sezonului 10, show total din primele clipe ale serii cu piesele „Hold on I'm coming” și... Finala X Factor 2021. Nick Casciaro, duet formidabil cu Dinu Iancu Sălăjanu: „Un moment ca de Oscaruri!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x