Antena Căutare

X Factor 2021, 17 decembrie. Bryana Holingher, moment spectaculos cu piesa „Ain’t No Other Man”: „Ești deja o câștigătoare”

Bryana Holingher a prezentat un moment spectaculos înainte de marea finală X Factor 2021, cu piesa „Ain’t No Other Man”, de la Christina Aguilera.

Bryana Holingher, pe scena X Factor 2021 Galerie
Bryana Holingher, moment spectaculos cu piesa „Ain’t No Other Man”, la X Factor 2021 | Antena 1

Bryana Holingher a fost prima din categoria lui Florin Ristei care a urcat pe sceă pentru momentul solo al ediției de pe 17 decembrie 2021, seara în care se aleg finaliștii sezonului 10 X Factor.

La repetiții Florin Ristei a fost mulțumit de faptul că Bryana a înțeles și pus în practică toate sfaturile pe care el i le-a dat.

„Ăsta-i felul ei de-a fi și n-am văzut-o zâmbind foarte des pe la repetiții, e închisă în ea pentru că o copleșește tot ce e în jur. Cântă foarte bine tehnic, foarte bine pentru 14 ani. Orice i-am zis a înțeles, a băgat la cap și am văzut o evoluție de la o etapă la alta. Îmi place că e sinceră”, a spus Florin Ristei despre adolescentă, la repetiții.

Citește și: X Factor 2021, 10 decembrie. Bryana Holingher, interpretarea de senzație a piesei „Sorry not sorry” din etapa de Battles

Bryana Holinghera interpretat piesa „Ain’t No Other Man” la X Factor 2021

Bryana a făcut un moment spectaculos, în ciuda emoțiilor. La numai 14 ani, Bryana Holingher a demonstrat că are o voce foarte bine și că este receptivă în privința sfaturilor venite de la profesioniști. Adolescenta de 14 ani i-a uimit pe toți cu prospețimea și forța aduse pe scenă.

Bryana Holingher a interpretat piesa „Ain’t No Other Man” de la - Christina Aguilera pe scena X Factor 2021, în ultima înfruntare înainte de Finală.

În timpul piesei, Bryana a mers lângă masa juriului și a privit fiecare jurat în parte, iar Loredana a fost încântată de îndrăzneala tinerei.

Dani Oțil i-a spus conurentei că a avut un curaj foarte mare să se apropie la jumătate de metru de Ștefan Bănică. Cu această ocazie, Răzvan Simion și-a amintit că el a avut curajul Bryanei la 14 ani, când i-a luat un interviu pentru ziarul școlii, iar mama lui păstreză și acum autograful din 1994 al artistului.

Citește și: X Factor 2021, 12 noiembrie. Bryana Holingher a interpretat magistral Stand Up, la doar 14 ani: „Nebunie a fost!”

Jurizare Bryana Holinghera la X Factor 2021

„Mare curaj ai să te arunci pe o piesă de genul ăsta. Vocea ta este mare, am simțit și această prospețime pe care ți-o dă vârsta. Îmi place de Christina Aguilera și îmi place de tine”, a spus Ștefan Bănică.

„Evoluția ta am simțit-o și maturitatea pe care si căpătat aici e evidentă. Cred că ești pe drumul cel bun și că deja ești o câștigătoare”, a spus Loredana.

„Cred că ai o tehnică vocală extrem de bună. Se întâmplă rar să poți să cânți la vârsta ta genul ăsta de piese”, a spus Delia.

„Văd clar că în fața mea e o evoluție. Arăți ca un personaj, arăți ca un star, cânți foarte bine pentru 14 ani, ești într-un concurs care are aproape vârsta ta. Jos pălăria!”, a spus Florin Ristei.

Cine este Bryana Holingher de la X Factor 2021

Bryana este olteancă și are încredere că deține toate atuurile necesare pentru a câștiga X Factor 2021.

Bryana s-a născut și a copilărit în Craiova, dar atunci când părinții ei au plecat la muncă în străinătate, a rămas cu bunica. După ce bunica a început să aibă probleme de sănătate, ea a decis să se mute la țară și acum Bryana vine în fiecare weekend să o viziteze.

La audțiile X Factor 2021 tânăra concurentă a spus că visează să aibă concerte în toată lumea.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 17 decembrie. Bryana Holingher și Betty Iordăchescu, duel plin de energie pe piesa „good 4 u”: „Sunteți s... X Factor 2021, 17 decembrie. Betty Iordăchescu, interpretare în forță a piesei „Call me”: „Ai reușit să fii altfel!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x