Antena Căutare

Finala X Factor 2021. Ce valoare are marele premiu al sezonului 10. Cu câți bani pleacă acasă câștigătorul

Marea Finala X Factor se vede la Antena 1 pe 23 decembrie, de la 22:15. Finaliștii din acest sezon sunt Jomaji, Bryana Holingher, Andrei Duțu și Nick Casciaro. Jurații X Factor sunt nerăbdători să vadă cine va câștiga marele premiu.

colaj finala x factor Galerie
Marea Finala X Factor se vede la Antena 1 pe 23 decembrie, de la 22:15. Finaliștii din acest sezon sunt Jomaji, Bryana Holingher, Andrei Duțu și Nick Casciaro. Jurații X Factor sunt nerăbdători să vadă cine va câștiga marele premiu. | Antena 1

În marea Finala X Factor sezonul 10 publicul va decide care este favoritul, votând prin SMS concurentul care merită să câștige marele premiu. Până acum, până în finală, cei patru jurați au decis doarta concurenților lor. Prin urmare, Loredana, Delia, Florin Ristei și Ștefan Bănică sunt cei care și-au ales concurentul cel mai talentat pe care l-au trimis în finală.

Care este marele premiu în Finala X Factor 10

După cele trei etape, Audiții, Bootcamp și Battle, iată că cei patru concurenți au ajuns în Marea Finală X Factor 10 și se luptă acum pentru marele premiu de 50.000 euro.

Citește și: X Factor 2021. Ce se întâmplă în Bootcamp și cum ajung concurenții în grupele celor 4 jurați. Desfășurarea Duelurilor și Finala

Concurentul care obține cele mai mutle voturi va fi declarat câștigător. În cadrul Finalei, fiecare concurent va cânta câte 3 piese: o piesă în duet cu mentorul sau Juratul îndrumător, o piesă în duet cu o vedetă și o piesă solo cu care concurentul crede că poate câștiga concursul.

Publicul este cel care va decide câștigătorul, prin voturile trimise prin sms. Votul va fi permis de la începutul Finalei, iar câștigătorul este concurentul care va primi cele mai multe voturi (sms-uri) din partea telespectatorilor.

Votul va fi unic, astfel încât va fi posibil un singur sms de la același număr de telefon.

Jomaji, Bryana Holingher, Andrei Duțu și Nick Casciaro s-au luptat pentru marele premiu X Factor 10

Cei patru concurenți sunt acum extrem de emoționați, iar adrenalina a atins cote maxime, în lupta pentru marele premiu.

În cea de-a doua ediție de Battle, în urma duetului Omajii - The Jazzy Jo Experience, Delia a decis să meargă mai departe în competiția factorului X cu o echipă formată din ambele grupuri: „Mi s-a părut soluția salvatoare pentru că unde-s doi puterea crește. Nu pleacă nimeni!”.

Citește și: Andrei Duțu, Jomajii, Bryana Holingher și Nick Casciaro sunt finaliștii sezonului 10 X Factor

Astfel, Delia va merge în finala X Factor de săptămâna viitoare cu Jomajii. Nu același lucru poate fi spus și despre restul juraților.

Ștefan Bănică a fost nevoit să decidă dacă va continua competiția alături de Andrei Duțu sau Ionuț Hanțig. ”Am să merg mai departe cu cel care îmi oferă încrederea că poate să acopere o arie muzicală mai largă.”, a argumentat juratul înainte de a-l declara pe Andrei Duțu finalist al sezonului 10. Stefan Doyle și Nick Casciaro, concurenții din grupa Loredanei, au ridicat în picioare atât jurații, cât și publicul cu un duet improvizat.”.

Seara a fost încheiată de Bryana Holingher și Betty Iordăchescu ce au reprezentat cu succes grupa fetelor lui Florin Ristei. ”Îmi pun speranțele că o să fac o figură cel puțin la fel de frumoasă ca anul trecut. Pentru X Factor, sezonul 10, am să merg mai departe cu Bryana.”, au fost cuvintele mentorului.

Nick Casciaro este câștigătorul sezonului 10 X Factor

Nick Casciaro a avut trei momente excepționale și a reușit să impresioneze publicul cu talentul său, dar și timbrul vocal. Un lucru este cert, Nick Casciaro a transmis emoție pură celor de acasă și i-a convins că își merită locul în Marea Finală a sezonului 10 X Factor.

Piesele sale au reușit să impresioneze jurații și au generat „avalanșe” de aplauze, semn că fiecare interpretare a ieșit exact așa cum trebuia. Talentul, vocea și felul carismatic l-a făcut câștigător pe Nick Casciaro.

Citește și: X Factor 2021, 17 decembrie. Andrei Duțu, interpretare spectaculoasă a piesei „Little Bit of Love”: „Ești un concurent redutabil”

Nick Casciaro nu se aștepta să fie atât de apreciat de telespectatori, însă votul a demonstrat că simpla sa prezența pe scena X Factor a fost una de-a dreptul răsunătoare.

Szymon Grzybacz a răspuns provocării #pebune făcute de KFC. Concurentul X Factor: „Sunt fericit să fiu pe scenă și să câ... Super 4, Lora, Dinu Iancu Sălăjanu și Zanni sunt invitații speciali ai marii finale X Factor mâine seară, de la 22:15, l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x