Antena Căutare

Început de an școlar cu emoții și melancolie. Cum arăta Ștefan Bănică Jr., juratul X Factor, în prima zi de școală: "Copil frumos, cu ochii strălucind de inteligență"

În fiecare an, începutul de an școlar semnfică pentru cei mai mulți dntre părinți semnifică emoție, melancolie și amintiri retrăite prin ochii copiilor lor. 

În fiecare an, începutul de an școlar semnfică pentru cei mai mulți dntre părinți semnifică emoție, melancolie și amintiri retrăite prin ochii copiilor lor.

Cu toții privim cu nostalgie grupurile de prichindei, care se îndreaptă începând de astăzi către porțile școlilor, cu ghiozdanele colorate și zâmbete pe față. Iar vedetele noastre nu fac excepție.

Cuprins de starea momentului, Ștefan Bănică Jr. s-a lăsat dus de val și a rememorat primele zile de școală. Drept dovadă stă chiar imaginea pe care artistul a postat-o pe pagina de Facebook.

"Eu la început de an școlar ... cândva! :) Baftă tuturor elevilor!", a scris artistul lângă imagine.

Iar fanii au reacționat imediat: "Copil frumos, cu ochii strălucind de inteligență, puţin trist!", "Erai tare frumuşel, la fel ca şi acum", "Ai fost un copil frumos. Acum eşti un bărbat frumos".

Astăzi, artistul ne bucură sufletele prin concertele sale și ne ajută să descoperim cele mai frumoase talente ale României, din postura de jurat în cadrul super show-ului X Factor, ]n fiecare vineri, de la ora 20:30, numai pe Antena 1!

Succes uriaș! Membrii trupei ”Years&Years” l-au felicitat public pe Emilian Mihai, concurentul care le-a interpretat... Horia Brenciu a lansat LIVE, la „Neatza cu Răzvan și Dani” „O ZI DIN VIATA TA”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x