Antena Căutare

Ioana Anuta, de la juniori la seniori

Cu ceva vreme in urma, finalista X Factor castiga la Eurovision Junior. Acum a trecut toate probele si a facut pasul catre liga adevarata

Ioana Anuta, de la juniori la seniori Galerie
Wowwwww, canta Ioanaaaaa

Ioana Anuta avea ceva experienta cand s-a suit pe scena de la X Factor. Cum, abia la majorat si "avea experienta"? Da! Castigase "Eurovision Junior", fusese invitata la "Neatza cu Razvan si Dani", avea si niste clipuri ce circulau pe retelele de socializare, trecuse pe la X Factor cun un sezon inainte, dar se impiedicase la Boot Camp.

Acum, parea mai rebela, mai plina de viata. Juriul a "ochit-o", era clar ca-i din alt aluat, dupa cum se misca, dupa cum canta. Mya, Pink, Jesse J. A trecut de prima "proba", a ajuns in Bootcamp. A fost prima data cand i-a trecut glontul pe la ureche. Si asta pentru ca juriul a "fiert-o" putin pana s-o anunte verdictul. Cand l-a aflat, a cazut ca impuscata. A ajuns in Casa. Acolo, iar tensiune. "Gata, nu merg mai departe!", isi zicea. A mers!

In Gale. Duelurile nu s-au atins de ea! A ajuns in finala, alaturi de doamna Natalia Selegean si de Tudor Turcu.

Duminica, de la 20.30, numai la Antena 1, e marea finala! Atunci o poti vota pe Ioana Anuta cu un SMS la 1313, cu textul "IOANA", dupa de Razvan si Dani dau START VOT!

Trudeste ca Furnica. Femeia din spatele coregrafiilor spectaculoase de la X Factor... Provincia isi sustine favoritul la X Factor: Tudor Turcu, Ioana Anuta si Natalia Selegean se infrunta duminica, in mare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x