Antena Căutare

Ionuţ Mihai a răspuns provocării #pebune făcute de KFC. Concurentul X Factor: „E o atmosferă plăcută. Oamenii sunt calzi, frumoși”

Colaborarea dintre KFC și X Factor face serile de vineri mai savuroase, cu muzică bună și mâncare la fel de bună. Ionuţ Mihai, concurent X Factor, a răspuns și el provocării pe care KFC a lansat-o prin aceste interviuri #pebune. Iată ce răspunsuri a oferit.

Ionuţ Mihai, concurent X Factor Galerie
Ionuţ Mihai a răspuns provocării #pebune făcute de KFC | Antena 1

KFC și X Factor au pornit la drum împreună în această colaborare susținută de principii și filosofii comune, iar concurenții X Factor sunt gata să răspundă provocării #pebune lansate de KFC în Bootcamp-ul X Factor.

Ionuţ Mihai a acceptat provocarea #pebune KFC

Reporter: „Cum te simți?”

Ionuţ Mihai: „LIKE! LIKE! LIKE! Foarte bine mă simt”.

Reporter: „Cum se simte atmosfera X Factor de aici, de la show-ul în sine?”

Ionuţ Mihai: „Vă dați seama, e cu totul și cu totul diferită de cum vezi acasă. E o atmosferă plăcută, oamenii sunt calzi, frumoși. Cum să zic, îți dau poftă să te simți bine și să poți cânta”.

Citește și: Ionuţ Hanţig a răspuns provocării #pebune făcute de KFC. Concurentul X Factor: „Am ocazia să lucrez cu oameni atât de mișto!”

Cât despre reacțiile juriului, concurentul X Factor susține că tot ce i s-a spus a fost #pebune până acum.

Reporter: „Ți se par pe bune?”

Ionuţ Mihai: „Normal, pentru că sunt niște profesioniști. Sunt reacții normale. Din partea mea pentru ei, sunt profesioniști, profi”.

Reporter: „Cât de diferit e X Factor aici față de cum îl vedeai acasă, de pe canapea, la televizor?”

Ionuţ Mihai: „În primul și în primul rând, munca. Acum mi-am dat și eu seama cât de mult muncești și cât de multe ore pierdem în X Factor ca să repetăm, să cântăm, până când ajungem pe scenă e ceva de muncă”.

Citește și: X Factor 2021, 22 octombrie. Ionuț Mihai a cântat „piesa emblemă” - „Ederlezi”, alături de instrumentiștii săi

Reporter: „Zi-ne, pe bune, cât de mult ți-a plăcut trăirea din show”.

Ionuţ Mihai: „Pentru mine a fost o experiență nouă și, momentan, pentru prima dată la X Factor, îți dai seama că a fost wow”.

Reporter: „Care jurat ți se pare că spune cel mai pe bune, cel mai direct?”

Ionuţ Mihai: „Nu vreau să se supere niciunul pe mine... Cel mai direct este Ștefan”.

KFC și X Factor sunt #pebune

Cu X Factor și KFC, tot ce vezi și simți e pe #pebune. Sunt două branduri care au decis să colaboreze datorită lucrurilor pe care le au în comun: atât la KFC, cât și la X Factor, tot ce vezi și simți e autentic, de la pui proaspăt, gătit în restaurantele KFC, până la emoțiile concurenților și juraților aflați în platoul X Factor.

Ionuţ Hanţig a răspuns provocării #pebune făcute de KFC. Concurentul X Factor: „Am ocazia să lucrez cu oameni atât de mi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x