Antena Căutare

X Factor 2021, 6 septembrie. Andrada Precup a revenit pe scena show-ului. Invitații speciali alaturi de care a emoționat juriul

Noul sezon X Factor i-a adus pe scenă pe câțiva invitați speciali care au creat un moment unic. Pe scenă au urcat Andrada Precup, Dragoș Moldovan, Lorelai Moșneguțu, Jeni Ion, Anamaria German și Vlad Negoiță, spre încântarea tuturor celor din sală.

Invitații speciali au deschis sezonul 10 din X Factor. Andrada Precub, câștigătoarea ulitmului sezon a revenit pe scenă Galerie
Invitații speciali au deschis sezonul 10 din X Factor. Andrada Precub, câștigătoarea ulitmului sezon a revenit pe scenă | Antena 1

Andrada Precup, Dragoș Moldovan, Lorelai Moșneguțu, Jeni Ion, Anamaria German și Vlad Negoiță au fost câțiva dintre invitații speciali care au deschis sezonul 10 din X Factor.

Momentul unic realizat de invitații speciali care au făcut show în deschiderea noului sezon X Factor 2021

Noul sezon X Factor a început în forță cu un moment unic realizat de cei mai simpatici cântăreți, foști concurenți din show-uri de talente difuzate la tv.

Vocile li s-au armonizat perfect pe o piesă foarte puternică, ce le-a pus în valoare vocile impreisonante.

Aceștia au realizat o interpretare unică a piesei „The show must go on” și au reușit să-i impresioneze profund pe cei 4 jurați ai emisiunii.

Aceștia au reușit să-i ridice în picioare pe Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei.

Citește și: Loredana începe încrezătoare X Factor 10: ”Am o echipă trăznet și o spun fără să am nici cea mai mică teamă!”

Primul care a avut câteva gânduri de împărtășit cu privire la momentul unic care a fost pus în scenă de micuții cântăreți a fost Ștefan Bănică.

„Extraordinar, în primul rând pentru că a sunat extraordinar. Bravo band-ul. Mă bucur că te cunosc, omule, ai o voce de aici și până la cer. Andrada m-ai făcut bucuros să te văd pe scena X Factor, iar voi ceilalți sunteți toți o dovadă vie că se poate și că orice greutate, atâta timp cât ai suflet și inimă, poate fi depășită. Sunteți un exemplu pentru noi toți”, a declarat Ștefan Bănică.

Loredana a fost foarte impresionată de cât de frumos au cântat aceștia și, deși unii dintre ei au avut o condiție specială, acest lucru nu i-a împiedicat să urce pe scenă și să cânte în cel mai frumos mod posibil.

„Voi nu sunteți niște oameni speciali, voi sunteți unici! Trebuie să apreciem și să trăim viața așa cum e ea și să ne bucurăm împreună. Eu vreau să vă mulțumesc că ați deschis această seară, într-un mod magic, magistral, măreț și vă iubesc pe fiecare. Bravo!”, a adăugat și Loredana, în urma declarațiilor făcute de Ștefan Bănică.

Citește și: Delia are parte de doză dublă de energie la filmările X Factor, sezonul 10

Despre sezonul 10 X Factor

Jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei vor avea parte de concurenți și spectacol de zece, iar emoțiile îi vor ține cu sufletul la gură atât pe ei, cât și pe cei de acasă. În acest sezon, cei 4 jurați au primit câte un grup: Delia va coordona Grupurile, Ștefan Bănică va coordona Băieții, Loredana va avea categoria Mixt, iar Florin Ristei va avea grupul de Fete.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Pregătește-te de spectacol! Abonează-te la AntenaPlay și vezi înreg sezonul X Factor.

Jurații X Factor află azi, de la 20.30, la Antena 1, ce grupuri vor avea în cel de-al zecelea sezon!... X Factor 2021, 6 septembrie. Delia, Loredana, Florin Ristei și Ștefan Bănică află de ce categorie de concurenți se vor o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x