Antena Căutare

Juratii X Factor n-au deloc odihna! De la masa juriului pe scena si invers

Au terminat auditiile X Factor, dar abia daca au cateva momente de ragaz. Noua generatie de jurati X Factor se pregateste pentru etapa urmatoare a show-ului muncind. Cheloo, Delia si Dan Bittman au agenda plina de concerte, in toata tara si vor profita de pauza dintre filmarile pentru X Factor pentru a se intalni cu fanii, dar si a lucra la proiectele muzicale in care sunt implicati. In mai putin de trei saptamani, isi reiau insa activitatea la X Factor.

Auditiile X Factor s-au incheiat in acest weekend dupa un lung periplu prin toata tara in cautarea concurentului care va merita sa devina urmatorul super star al Romaniei. Urmeaza in curand, tabara de pregatire, una dintre cele mai solicitante etape ale concursului, deopotriva pentru concurentii care au primit acum un raspuns afirmativ din partea juriului si pentru echipa din fata si din spatele camerelor. Cu un program foarte incarcat, Cheloo, Delia si Dan Bittman, abia daca au cateva zile libere doar pentru ei. Agenda le este plina de concerte in toata tara, asa cum s-a intamplat si inainte de auditii cand la Cluj, Cheloo si Dan Bittman au venit direct de la concertele sustinute pe litoral.

Afla mai multe pe xfactor.a1.ro!

Juratii X Factor n-au deloc odihna! De la masa juriului pe scena si invers... Britney Spears, impresionata de concurentii de la auditiile X Factor din SUA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x