Antena Căutare

KFC și X Factor, la capătul unei colaborări de excepție. Un produs dedicat, un show total și interviuri sincere #pebune

Ca orice lucru bun din lumea asta care se încheie prea repede, și colaborarea dintre KFC și X Factor a ajuns la final. Cele două brand-uri puternice au făcut echipă #pebune în fiecare zi din săptămână, în special în serile când a fost difuzat show-ul de divertisment de la Antena 1. Iată în ce a constat parteneriatul.

KFC și X Factor, la capătul unei colaborări de excepție. Un produs dedicat, un show total și interviuri sincere #pebune Galerie
KFC și X Factor, la capătul unei colaborări de excepție

KFC și X Factor, cel mai tare show de muzică de la Antena 1, își spun „pe curând”.

KFC și X Factor, la capătul unei colaborări de excepție. Un produs dedicat, un show total și interviuri sincere #pebune

Parteneriatul dintre KFC și X Factor ți-au făcut serile mai frumoase, cu multe emoții în fața televizorului, trăiri reale și un produs dedicat apărut firesc în urma colaborării, un X Bucket delicios pe care îl mai poți găsi pe https://delivery.kfc.ro/ până pe 12 ianuarie 2022.

Totul a început când cele două branduri au realizat că au principii și filosofii asemănătoare: atât la KFC, cât și la X Factor, tot ce vezi și simți este autentic, de la puiul proaspăt care este gătit și servit în restaurantele KFC, până la emoțiile pe care le au concurenții și jurații aflați în platoul X Factor.

În plus, nu doar produsele și bucătarii sunt #pebune la KFC, ci și implicarea pe partea de entertainment, domeniu în care brand-ul investește în mod constant. Iar când simți că ai în comun cu cineva ceva atât de puternic, e important să legi o relație și chiar mai mult decât atât: o prietenie.

Și momentele X Factor sunt întotdeauna diferite, dar de fiecare dată sunt încărcate de autenticitate, redată de fiecare concurent în parte atunci când ajunge pe scenă. În această seară, 23 decembrie 2021, Bryana Holingher (mentor: Florin Ristei), Andrei Duțu (mentor: Ștefan Bănică), Nick Casciaro (mentor: Loredana) și Jomajii (mentor: Delia) sunt pregătiți pentru finala sezonului 10 X Factor, așa că nu trebuie să pierzi show-ul pentru nimic în lume.

Citește și: Finala X Factor 2021. Ce valoare are marele premiu al sezonului 10. Cu câți bani pleacă acasă câștigătorul

Nu în ultimul rând, colaborarea dintre KFC și X Factor a oferit publicului și o provocare aparte, cu momente sincere și haioase din Bootcamp-ul show-ului prin interviurile #pebune KFC, când concurenții și-au deschis sufletul.

Luați la întrebări de un reporter, aceștia au dezvăluit ce înseamnă pentru ei trăirea de pe scenă, cum au perceput ei atmosfera show-ului per total sau care dintre jurați își spune cel mai #pebune părerea din punctul lor de vedere. Se pare că Ștefan Bănică a ieșit „victorios”, în urma răspunsurilor oferite de concurenți, dar nici Florin Ristei nu s-a lăsat mai prejos.

Colaborarea dintre KFC și X Factor a apărut din dorința de a face entertainment de calitate, iar lucrul acesta o să se vadă cel mai bine și în deznodământul show-ului: finala X Factor de diseară, de la 22:15, la Antena 1, când publicul își va vota preferatul.

Bryana Holingher, Andrei Duțu, Nick Casciaro și Jomajii sunt pregătiți pentru finala X Factor: „În seara asta avem un co... Finala X Factor 2021. Finaliștii sezonului 10, show total din primele clipe ale serii cu piesele „Hold on I'm coming” și...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x