Loredana și Adrian Petrache, un nou duet de excepție. Cum au reușit să-i încânte pe fani finalistul X Factor 2020 și mentorul său

Loredana Groza nu a renunțat la colaborarea cu Adrian Petrache, chiar dacă X Factor s-a încheiat. Diva și finalistul său au făcut senzație cu o piesă de Anul Nou.

Adrian Petrache, nou duet cu Loredana Groza

Antena 1

Loredana Groza și Adrian Petrache nu au renunțat să cânte împreună, chiar dacă X Factor s-a încheiat în luna decembrie a anului 2020. Finalistul X Factor și mentorul său i-au încântat pe fani cu un duet de excepție în ton cu sărbătorile care tocmai au trecut.

Loredana a văzut potențialul și talentul lui Adrian Petrache, așa că a considerat că nu e cazul să se oprească doar la colaborarea din concurs. După ce au lansat împreună piesa Efemer, Loredana Groza și Adrian Petrache și-au încântat fanii cu melodia „ What Are You Doing New Year’s Eve”.

Iată cum sună noul duet realizat de Loredana Groza și de Adrian Petrache, finalistul X Factor 2020:

Adrian Petrache a fost finalistul Loredanei în sezonul 9 X Factor

Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam a pășit pe scena X Factor 2020 și i-a uimit pe toți cu chitara lui. Tânărul de 22 de ani a învățat de mic să cânte la chitară, de la bunicul său. În prezent, pe lângă muzică, finalistul X Factor se ocupă și de facultate, studiind Dreptul.

În audiții Adrian Petrache a interpretat melodia “Hard Times”, a lui Ray Charles și a obținut 4 de DA din partea juraților.

Citește și: X Factor 2020. A mizat pe naturalețe și i-a surprins din nou pe jurați. Adrian Petrache a adus zâmbetul pe chipurile tuturor

„Ești mortal! Ai interpretat, nu doar ai venit și ai făcut ceva mecanic. Ne-ai dat cu muzică! Ne-ai dat cu feeling!", i-a spus Loredana lui Adrian Petrache.

Cum a decurs Finala X Factor 2020 pentru Adrian Petrache

În Finala X Factor 2020 Adrian Petrache a prezentat trei momente de excepție: unul solo, interpretând piesa legendarei trupe „Pink Floyd”, „Another brick in the wall”, unul în duet cu Florin ristei și unul în duet cu Loredana. Ca invitat special ar fi trebuit să vină unchiul său, Florin Salam, însă, din motive obiective acesta nu a mai putut ajunge, așa că Florin Ristei s-a oferit să-l ajute.

Cu Loredana Groza a cântat pe linia melodică a unei piese armenești și pe versurile scrise de jurată. A doua zi după finală, Adrian Petrache și Loredana au lansat piesa „Efemer”.

Citește și: Loredana și Adrian Petrache au lansat melodia "Efemer". Cum au fost surprinși cei doi în videoclip

După ce publicul a decis câștigătoarea X Factor 2020 în persoana Andradei Precup, Adrian Petrache a postat un mesaj în care le mulțumea celor care l-au susținut.

Citește și: Finala X Factor 2020. Adrian Petrache a strălucit cu o piesă de excepție: „Are stofă de învingător”

„Vă mulțumesc pentru tot! A fost și va rămâne cea mai frumoasă perioadă din viața mea! Am trăit niște momente la care nici măcar nu îmi permiteam să visez.

X factor 2020 a fost cred ca cel mai mișto sezon.. Și nu, nu sunt subiectiv, analizez celelalte sezoane și pot spune că au fost cei mai puternici concurenți anul acesta!”, a scris Adrian Petrache pe contul său de Instagram.

Ultimele știri