Antena Căutare

Martianul ne convinge ca Pisy e obraznica si pleaca acasa. Cu trei de "DA"

Pare de pe alta planeta. Nu vorbeste, nu stie unde si-a "parcat" farfuria zburatoare si, in limba "martiana", Razvan reuseste sa afle ca e din Piatra Neamt. Ioan Mardare, 22 de ani

Pare de pe alta planeta. Nu vorbeste, nu stie unde si-a "parcat" farfuria zburatoare si, folosind limba "martiana", Razvan reuseste sa afle ca e din Piatra Neamt. Ioan Mardare, 22 de ani, nu afirma si nici nu infirma daca "rappaie sau canta", ca sa-l citam si pe Dani.

Intra in scena. Acelasi limbaj... mut. Singurul care reuseste sa comunice cu el este Dan Bittman, cu toate ca juratul Cheloo il intreaba: "Iti lipsesc doi dinti din fata, de ce nu vorbesti cu noi?". Ba mai mult, ii cere "sa-l injure, sa-l bata, sa-l electrocuteze" doar, doar o schita vreun gest sau o scoate vreo vorba. Nimic...

Plin de tatuaje, e monosilabic, insa isi spune, cu greu, numele de scena: Cocoon Kills. "Isi bate joc de noi", se exprima din nou Cheloo. Insa, il lasa sa cante. Uimitor, are versurile la el! Si incepe: "Pisy e obraznica, da, sexy si rea, Pisy e obraznica, face doar ce vrea".

L-a imblanzit pe Cheloo?

Are factorul X! E ascultat cu atentie de toata audienta, iar la final, Cheloo exclama, ca doar e pe "domeniul" lui: "In sfarsit unul care poate, poate s-o omoare pe Pisy din trei cuvinte. Este extraordinar baiatul asta, pot fi mentorul tau". Delia isi intra in rol si, pe ritm de hip-hop, afirma: "Raspunsul este DA, DAAA".

Nici Bittman nu se lasa mai prejos. Il imita si spune: "Cu mine te-ai inteles cel mai bine din prima. DA, esti un personaj".

Concluzia: Pisy cea obraznica i-a adus trei de "DA", iar Cocoon Kills s-a transformat in Cocoon Rulz!!!

Apocalipsa dupa Gigi... Mata blanda canta bine. "Domnita" Ruxandra cucereste inimile romanilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x