Antena Căutare

Ne-a rupt inimile în două! Alex Mațaev, dedicație specială pentru fanii săi

E bun, dom'le, ce să mai! Și ne place, place, place. Alex Mațaev. Nici nu se putea un altul. Iar publicul a arătat că îl susține. L-a votat și i-a dat biletul spre semifinală


E bun, dom'le, ce să mai! Și ne place, place, place. Alex Mațaev. Nici nu se putea un altul. Iar publicul a arătat că îl susține. L-a votat și i-a dat biletul direct spre semifinală.

Mai exact, pe de-o parte îl avem pe Alex. S-a confesat și ne-a înmuiat inimile, atunci când a spus că-i e dor de casă și de familia sa, de peste Prut. Pe de altă parte, a interpretat "It's my life" a lui Bon Jovi, iar multe dintre doamne și domnișoare l-au ascultat cu lacrimi în ochi.

E un sensibil. Un rocker sensibil. Iar pentru că a fost susținut de cei de acasă, Mațaev le-a arătat recunoștință fanilor săi... printr-o melodie, normal!

"Dragii mei, vă mulțumesc ca mi-ați fost alături și în Gala 3! În semn de mulțumire am hotărât să vă dedic piesa asta VOUĂ! Everything I do, I do it for you!", a scris Alex Mațaev, pe contul său de Facebook.

Concluzia: să o ascultăm și să ne bucurăm!

Foto: Facebook

Doar un pas până la FINALĂ... De trei ori la duel! Ce a însemnat X Factor pentru Oana Muntean...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x