Antena Căutare

Nicole Scherzinger isi merita locul de jurat la X Factor UK. Vezi demonstratia ei de putere in fata lui Cowell!

Dupa inlocuirea juratei Cheryl Cole cu Nicole Scherzinger, solista de la Pussycat Dolls, in 2011, multi s-au intrebat daca noua membra a juriului X Factor USA are capacitatea de a recunoaste talentul atunci cand il vede, in timp ce gurile rele ii puneau la indoiala calitatile vocale.

Mare le-a fost mirarea, atunci cand Nicole a pus piciorul in prag in timpul auditiilor si a demonstrat ca isi merita din plin locul de jurat la X Factor. Dupa o auditie slaba a unei studente de 20 de ani, titanul X Factor, Simon Cowell, a comparat-o pe Nicole cu acea concurenta, afirmand ca asa isi inchipuie ca ar fi interpretat cantareata o piesa muzicala in tinerete.

Nicole a raspuns prompt, dar nu printr-o replica usturatoare cum ne-am fi asteptat. In schimb, a confirmat teza ca membrii juriului din orice show X Factor au cunostinte muzicale temeinice si/sau sunt cantareti de valoare. Scherzinger a subliniat faptul ca ea a interpretat, intr-o competitie muzicala similara, piesa dificila a lui Whitney Houston, ,,I Will Always Love You", apoi a uimit publicul X Factor cu o reprezentatie subita, live, a melodiei, chiar de la masa juriului.

Cowell a ramas mut de uimire in fata talentului colegei sale, asa cum veti ramane si voi dupa ce ascultati interpretarea fabuloasa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nicole Scherzinger se intoarce toamna aceasta ca jurat X Factor UK, alaturi de Louis Walsh, Gary Barlow si Tulisa Contoslavos.

Iulian Vasile, finalistul X Factor 2011, despre noul sezon al emisiunii: "O sa fie show-ul anului"... Drumul spre celebritate al Deliei a inceput cu Whitney Houston...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x