Antena Căutare

Numai Thomas și Amato au reușit ce face R Kelly cu un întreg cor! “Sunt formidabili!”… și-au zburat direct pe scaun

Au trecut de primul duet împreună, iar acum se uită după un scaun. Cu unul au venit de acasă, poate, poate..vor avea nevoie.

Au trecut de primul duet împreună, iar acum se uită după un scaun. Cu unul au venit de acasă, poate, poate..vor avea nevoie.

Thomas Grazioso și Amato Scarpellino au venit de la Roma să cânte pentru prima oară în duet. Unu-i antrenor de zumba, celălalt cu asta se ocupă – cu muzica. Ritm bun, energie caldă, sincronizare. Așa a fost la audiții.

La fel de simpatici și de bronzați, din nou pe scenă, cu o tonă de emoții. În culise au vorbit doar despre mâncarea tradițională de la noi, au făcut vocalize și s-au încurajat unul pe celălalt.

Surpriză! De data asta, vor să ne intre la suflet. Sau mai bine zis lui Horia. Aleg să jongleze cu emoția pe piesa lui R Kelly - I believe I can fly. Un duet de excepție, ce a arătat sensibilitatea italienilor noștri.

Horia, fascinat:Formidabili, au substituit un întreg cor!”. Un scaun de la juratul grupelor, cu un scaun adus de la ei de acasă, Thomas și Amato merg mai departe!

B52, așa începe numărul succesului! Vlad, Andra, Tudor și sceneta lor muzicală merg mai departe... BRAVO, BRAVISSIMO! "Sunt onorat să fiți în echipa mea!" Au făcut spectacol și au înlăcrimat o sală întreagă cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x