Antena Căutare

BRAVO, BRAVISSIMO! "Sunt onorat să fiți în echipa mea!" Au făcut spectacol și au înlăcrimat o sală întreagă cu prestația FABULOASĂ!

Ți-ai dori să îi asculți fără oprire, iar acesta nu poate fi decât semnul unor talente nemaiîntâlnite

Ți-ai dori să îi asculți fără oprire, iar acesta nu poate fi decât semnul unor talente nemaiîntâlnite. Cei nouă soliști ai trupei Bravissimo au uimit la Audiții cu o prestație perfectă și au obținut cei trei de DA cu piesa Vivo per lei a lui Andrea Bocelli.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Astăzi au venit să demonstreze că nu a fost o întâmplare, ba chiar și-au adus chiar și scaune de acasă, pentru a se asigura că au loc printre trupele alese de Brenciu pentru Bootcamp.

Perfect acordați, pregătiți parcă pentru un spectacol pe o scenă importantă a lumii, cei nouă membrii au transmis mai mult ca oricând emoție, interpretând piesa Say something a Christinei Aguilera.

Sala a amuțit, iar juratul Horia nu și-a putut stăpâni lacrimile. Cu adevărat, un moment special.

"M-ați lăsat fără cuvinte! N-aș fi crezut niciodată că o să cântați așa ceva! Alegerea piesei a fost WOW!", le-a mărturisit Delia.

"A sunat EXCEPȚIONAL!", i-a felicitat și Ștefan.

"Dragă Bravissimo, sunt onorat să fiți în echipa mea!", a confirmat și juratul Horia.

Din păcate, cei din Trupa Maria au fost nevoiți să își cedeze scaunul în fața celor nouă talente, iar Bravissimo ajunge în etapa Duelurilor.

Numai Thomas și Amato au reușit ce face R Kelly cu un întreg cor! “Sunt formidabili!”… și-au zburat direct pe scaun... Ele sunt cele şase trupe alese de Horia Brenciu în etapa Scaunelor! URMEAZĂ DUELURILE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x