Antena Căutare

B52, așa începe numărul succesului! Vlad, Andra, Tudor și sceneta lor muzicală merg mai departe

Vlad, Andra și Tudor au format cu puțin timp înainte de X Factor trupa B52 și nici nu se gândeau că urmează să impresioneze o țară întreagă

Vlad, Andra și Tudor au format cu puțin timp înainte de X Factor trupa B52 și nici nu se gândeau că urmează să impresioneze o țară întreagă. La Audiții au făcut un spectacol total și ne-au uimit cu momentul lor plin de energie, iar la proba scaunelor au pus în rol o scenetă muzicală excelentă.

Am nevoie de voi și vreau să faceți parte din echipa mea în continuare”, le-a transmis Horia Brenciu, care i-a așezat pe cei trei tineri frumoși și talentați pe scaun, în locul trupei Uptown.

Un moment pe care nu-l vor uita prea curând, dar greu abia de acum va începe. Urmează duelurile și noi confruntări muzicale pline de adrenalină.

Parcă au descoperit elixirul tinereţii! Brunetele din trupa “Twins” au ridicat publicul în picioare: "Sunaţi foarte... Numai Thomas și Amato au reușit ce face R Kelly cu un întreg cor! “Sunt formidabili!”… și-au zburat direct pe scaun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x