Antena Căutare

O concurentă la înălțime! Elena Petcu are și vorbele la ea, și vocea: „Asta vreau să găsesc la X Factor!”

Elena Petcu este dulce foc, fata lui mama 100%. Cochetă, entuziastă, pare o tânără firavă pe care nu poți să o atingi cu o vorbă de frică să nu se retragă în carapace. Ah, ce înșală aparențele!

Elena Petcu este dulce foc, fata lui mama 100%. Cochetă, entuziastă, pare o tânără firavă pe care nu poți să o atingi cu o vorbă de frică să nu se retragă în carapace. Ah, ce înșală aparențele!

Până să-i impresioneze pe jurați cu talentul ei, le atrage atenția cu sandalele. Platforme zgârie-nori, barete complicate, pantofii par instrumente de tortură în ochii lui Brenciu: „Cât a durat să-i încalți? Jumătate de zi pantoful, un minut rochia!”.

Elena se ține tare. Neagă categoric. Ba mai mult, acceptă provocarea juratului și îi arată prin ce a trecut ca să ajungă aici. Se descalță una-două, sub privirile amuzate ale Deliei. Dezamăgire pe frontul drept al juratei. Brenciu s-a jucat cu cine nu trebuia: „Câți ani ai?”, „Câți îmi dai?” vine răspunsul prompt.


Cu puștoaica aceasta, nu e de glumă! Mai ales că vrea să cânte o melodie de-ale lui Whitney Houston - „I Have Nothing”. Oare știe la ce s-a înhămat?

Minute mai târziu, toți ne dăm seama că da, siguranța Elenei este fondată. Are voce, are mișcare, are încredere în sine. „Mi-a plăcut că nu ai încercat să o imiți pe Whitney Houston. Ai avut dinamică, ai umplut sala asta... Asta vreau să găsesc la X Factor!”, exclamă Ștefan Bănică! Opa! Avem deja o potențială câștigătoare?

Dacă soarta ei în concurs depinde de Brenciu și Delia, atunci răspunsul este da. Liceeanca trece mai departe!

Numărătoarea inversă a început! Horia Brenciu face cununia religioasă!... Întreaga familie a Monicăi Sannino s-a reunit, în exclusivitate, în platoul Acces Direct!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x