Căutare Live

Oaaaau, Antonia a venit la X Factor!!! Dani nu s-a putut abține: „Ce cauți aici?”. În realitate se numește Adela Ciocan și cântă pe oriunde apucă!

E clar. E seara fetelor superbe. Toate tinerele care au apărut în fața juraților până acum au strălucit la propriu. Este și cazul Adelei Ciocan, o ardeleancă din Câmpia Turzii despre care Dani spune că seamă leit cu Antonia

E clar. E seara fetelor superbe. Toate tinerele care au apărut în fața juraților până acum au strălucit la propriu. Este și cazul Adelei Ciocan, o ardeleancă din Câmpia Turzii despre care Dani spune că seamă leit cu Antonia.

Tânără și frumoasă. A devenit deja un șablon pentru concurentele de la X Factor. Din fericire, cele mai multe dintre tinerele frumoase care au cântat în fața juraților, au și talent cât cuprinde. este și cazul Adelei, care a re și nume, și figură și voce de viitoare vedetă a muzicii românești.

Și-a ales o piesă grea, dar nimic nu e ușor dacă vrei să ajungi în bootcampul show-ului și apoi să te lupți pentru marele premiu pus în joc.

Magnifico! Moment cu piele de găină pe scena X Factor UK. Saara şi Adam Lambert, duet de senzaţie pe piesa "Bohemia... E autodidactul perfect. Un băiat și o chitară. Plus o melodie personală superbă: „O să fac furori și o să-i fur fanii lu...
Ultimele știri