Antena Căutare

Oaaaau, Antonia a venit la X Factor!!! Dani nu s-a putut abține: „Ce cauți aici?”. În realitate se numește Adela Ciocan și cântă pe oriunde apucă!

E clar. E seara fetelor superbe. Toate tinerele care au apărut în fața juraților până acum au strălucit la propriu. Este și cazul Adelei Ciocan, o ardeleancă din Câmpia Turzii despre care Dani spune că seamă leit cu Antonia

E clar. E seara fetelor superbe. Toate tinerele care au apărut în fața juraților până acum au strălucit la propriu. Este și cazul Adelei Ciocan, o ardeleancă din Câmpia Turzii despre care Dani spune că seamă leit cu Antonia.

Tânără și frumoasă. A devenit deja un șablon pentru concurentele de la X Factor. Din fericire, cele mai multe dintre tinerele frumoase care au cântat în fața juraților, au și talent cât cuprinde. este și cazul Adelei, care a re și nume, și figură și voce de viitoare vedetă a muzicii românești.

Și-a ales o piesă grea, dar nimic nu e ușor dacă vrei să ajungi în bootcampul show-ului și apoi să te lupți pentru marele premiu pus în joc.

Unde-s două puterea crește... Frumoase, tinere, voluntare și... surori. Denisa și Rebeca, copilele care au grijă de copi... E autodidactul perfect. Un băiat și o chitară. Plus o melodie personală superbă: „O să fac furori și o să-i fur fanii lu...
Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023 aduce vești bune pe plan profesional...
Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2023. Taurii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Ultimele știri
x