Antena Căutare

PRIMA GALĂ LIVE! Ei sunt cei șase concurenți salvați de public, care merg direct în marea semifinală

Concurenta a fost mare, emotiile si mari insa vocile lor au rasunat si au atras decizia publicului si a juriului. Toți cei nouă concurenți au avut parte de schimbări de look spectaculoase și  s-au pregătit îndelung alături de mentorii lor.

Concurența a fost mare, emotiile și mai mari, însă vocile lor au răsunat și au atras decizia publicului și a juriului. Toți cei nouă concurenți au avut parte de schimbări de look spectaculoase și s-au pregătit îndelung alături de mentorii lor.

Și au luptat cu toate forțele pentru a rămâne în concurs. Asta pentru că dincolo de strălucirea show-ului, de frumusețea melodiilor și a spectacolului în sine, „X Factor” este un concurs, unde nu toți pot câștiga

Fiecare concurent a putut fi votat prin SMS, la numărul 1313 cu prenumele său/numele trupei iar la finalul serii cel care obține cel mai mic punctaj este eliminat.

Şi se pare ca primul concurent care merge în semifinală este Alex Mladin. A fost salvat pentru a adoua oară de votul publicului. Delia este în culmea fericirii.

Dar și Carla's Dreams are motiv de bucurie. Izabela Simion, îl urmează pe Alex. Lor li se alătură Raul Eregep. Delia merge cu doi concurenți mai departe.

Explozia de fericire a urmat în momentul în care Loredana Anghelache şi-a auzit numele printre semifinalişti. Bravo, măi, Horia!

Şi uite cum îşi întregeşte echipa Delia. Emilian Nechifor merge mai departe, alături de ceilalţi doi colegi de grupă. Fericire maximă!

Ultimul concurent salvat de public este Olga Verbițchi, din echipa lui Carla's Dreams.

Casa X Factor, locul în care minunile se întâmplă! Concurenții visează la titlul de câștigător X Factor 2016 și leagă pr... Apollo, părăsește show-ul X Factor: "Viața nu e întodeauna cum ne-o programăm noi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x