Antena Căutare

Robert Botezan a fost marea surpriză de la „X Factor”! Și-a compus singur piesa „Lucifer”. „Mi-a plăcut tot la tine, ești pachet”

În ediția a patra din sezonul 9 „X Factor” l-am putut cunoaște pe Robert Botezan, un artist surprinzător, care a impresionat juriul cu o piesă compusă chiar de el!

Robert Botezan a fost marea surpriză de la „X Factor”! Și-a compus singur piesa „Lucifer”. „Mi-a plăcut tot la tine, ești pachet” Galerie
Robert Botezan, un concurent surprinzător pe scena „X Factor”, sezonul 9

Sezonul 9 al emisiunii „X Factor” poate fi urmărit vinerea, de la ora 20:30, la Antena 1!

Chiar dacă a mai cochetat cu muzica în trecut, emoțiile nu au lipsit, căci Robert Botezan și-a dorit să impresioneze pe jurații „X Factor”, în acest sezon în care emoția pură este cea care contează cel mai mult!

Robert Botezan a făcut senzație la X Factor cu o piesă compusă de el

„Sunt un om diferit și un artist greu de înțeles, cel puțin deocamdată”, a dezvăluit tânărul, care și-a exprimat dorința de a-și găsi locul la „X Factor”.

citește și: Ana Maria German a prins aripi la „X Factor”! Tânăra a impresionat până la lacrimi juriul: „O să cânt ce a mai rămas din mine”

Cu o piesă compusă chiar de el, pe care a numit-o „Lucifer”, Robert Botezan a făcut spectacol de zile mari pe scenă. Încrezător ca un adevărat star ce deține factorul X, concurentul l-a uimit pe Ștefan Bănică încă din primele secunde!

Și muzica a răsunat și vocea tânărul a făcut show, ca un adevărat profesionist. A fost un moment magic și plin de emoție.

citește și: Bianca Mihai a hipnotizat juriul „X Factor” cu privirea, dar și cu vocea specială! „Mi-am găsit sosia în Dubai”

„Mi-a plăcut tot, de la cum ai apărut, ținută, cântat, compoziție proprie…Băi, ești pachet! Ești foarte bun! Răspunsul meu este da”, a dezvăluit Ștefan Bănică, spre bucuria lui Robert Botezan.

Florin Ristei și Ștefan Bănică au votat, apoi le-au lăsat pe fete de la masa juriului să se „dueleze” pentru tânărul cu voce de aur!

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 4 din sezonul 9 „X Factor” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Bianca Mihai a hipnotizat juriul „X Factor” cu privirea, dar și cu vocea specială! „Mi-am găsit sosia în Dubai”... Apollo și Artemis Evanghelos au adus însorita Grecie pe scena „X Factor”! Frații au dat lecții de dans pentru Delia și L...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x