Antena Căutare

Show total! Prima seară magică de X Factor a avut voce, talent, emoție și umor!

Doamnelor, domnișoarelor, domnilor, prieteni, curioși, îndrăgostiți de muzică sau de spectacol, dăm startul unui nou sezon, în căutare de voci proaspete, de emoție, de talent.

Doamnelor, domnișoarelor, domnilor, prieteni, curioși, îndrăgostiți de muzică sau de spectacol, dăm startul unui nou sezon, în căutare de voci proaspete, de emoție, de talent.

Cel mai palpitant show muzical din România a început! X Factor e din nou în casele dumneavostră, alături de gazdele emisiunii, Răzvan Simion și Dani Oțil, dar și de juriul, în noua lui formulă.

Îi avem la ”masa judecății” pe Ștefan Bănică, Delia, Horia Brenciu și... Carla's Dreams. Se anunță un show incendiar, așa că vă invităm să rămâneți alături de noi. Toate momentele le găsiți și pe http://a1.ro/xfactor

Alupei Andreea Emilia, prima concurentă, a venit la X Factor să le dea peste nas tuturor celor care râdeau de ea în copilărie și să demonstreze că poate ajunge cineva.

“Sunt o fire mai zbanghie şi nebună şi îmi place să ies în evidenţă. Atunci când mă uit în jurul meu să văd că sunt diferită de ceilalti”, spune aceasta.

Oare cele două melodii pe care le interpretează, Chandelier - Sia, și piesa de la Nicki Minaj,îi vor aduce succesul? Momentul în care a reușit să-l convingă pe artist să cânte alături de eaaa va rămâne în istorie! Duet de 10.

Și juriul a decis! Andreea merge mai departe! Interpretarea și firea sa jovială i-au adus trei de DA!

Citește și:

Show de zile mari pe scena X Factor! Andreea, "fata cu părul pădure", l-a dat pe spate pe juratul Carla's Dreams, în duet

Dacă anul trecut a ratat calificarea, anul acesta Alexandru Nicolae Orian a decis să se prezinte cu forţe proaspete în faţa juriului.

Tânărul de 15 ani, din Bucureşti a sperat că va da lovitura şi a ales să se prezinte cu o compoziţie proprie. Oare îi va ieși?

Cei patru juraţi au fost cu ochii pe el, până la fina, şi au decis.

Ce au decis? Ei bine, Alexandru Orian merge mai departe, cu patru de DA.

Citește și:

"Habar nu am ce fac aici". După ce a ratat calificarea anul trecut, Alexandru Orian a revenit cu forțe proaspete și o piesă proprie: "Intitulată Pokemon?"

Ștefan Bănică este de-a dreptul bulversat. De cine? De cea de-a treia concurentă.

Plină de farmec, aflată aproape de vârsta pensionarii, doamna Maria a plecat în Franța să se mărite, dar s-a întors în țară să-și vândă un teren și totodata să-și încerce norocul la Antena 1.

În prima gală din sezonul 6 "X Factor", Maria Ghoerghiu cântă melodia interpretată de Nina Simone - "My Baby Just Cares For Me". Va fi apreciată la adevărata ei valoare sau doar povestea va avea succes?

Deși a stârnit râsul juriului și al celor prezenți în sală, farmecul nu i-a asigurat un loc mai departe. Dar merită toată admirația noastră! Măcar a avut curaj să se prezinte în fața unei țări întregi.

Oaie Sara Paula are 18 ani şi este din Bihor și a venit la X Factor să câştige marele premiu, după cum spune chiar ea.

Este o fire emotivă și, deși panica o cuprinde în momentul în care trebuie să ia contact cu oamenii, să poarte o discuție, aceasta este încrezătoare că va reuși ce și-a propus.

În prima gală din sezonul 6 "X Factor", Oaie Sara Paula cântă melodia interpretată de Delia - "Da, mama (by Carla's Dreams)". O va impresiona, oare pe artistă? Dar pe noul jurat?

Delia a rămas fără cuvinte: "Cea mai bună "Da, mamă" de până acum". Și cum credeți că s-ar fi putut încheia momentul, dacă nu cu patru de "DA" pentru Sara?

Citește și:

"Chiar ai fost o surpriză, măi fată, mă!" Oaie Sara Paula, cea mai bună interpretare a piesei "Da, mamă!". Delia, mândră până la cer și înapoi!

Popovici Ioan Alexandru are 21 ani şi este din Iaşi. A venit la X Factor să câştige marele premiu. Hotărât, nu glumă, a venit să facă impresie. Și se vedeee!

Tânărul interpretează melodia lui Mark Ronson - Uptown Funk ft. Bruno Mars... spre deliciul privitoarelor?

De ce? Ei bine, Alex, student la tehnică dentară, a renunțat la haine și, cu mișcări languroase, a dansat provocator la bustul gol. Ce ziceți fetelor?

Cu vocea, talentul și show-ul pe care l-a făcut, juriul a decis că merită să se califice în următoarea etapă X Factor. A primit 3 de DA!

Citește și:

Moment fierbinte pe scena X Factor. Alex, dentistul HOT, le-a oferit juraților un număr de striptease în toată regula! Va apărea la "Insula iubirii"?

Hârsulescu Radu Bogdan are 41 ani şi este din Bucureşti. A venit la X Factor fără să își propună să câștige neapărat, după cum chiar el afirmă.

Radu interpretează melodia celor de Blackstreet - No Diggity ft. Dr. Dre, Queen Pen, iar de la primele acorduri muzicale și primele cuvinte rostite pe note a lăsat juriul mască. Va merge el mai departe?

Păi, cum altfel? Hârsulescu Radu Bogdan merită să se califice în următoarea etapă X Factor. Așa că merge mai departe, continuând să viseze la marea finală! A primit patru de DA!

Citește și:

A pășit pe scena X Factor, fără gânduri mari, și ne-a lăsat mască! Interpretarea de excepție cu care Radu a ridicat juriul în picioare

Tudor George Teodor are 15 ani și este din București. Dar asta nu este tooot! A venit cu mami la X Factor, încrezător că va pune mâna pe marele premiu.

"Bă, baiatule, tu ai voce!" aceasta a fost afirmația care l-a ambiționat să se apuce de muzică! Domn' profesor, sunteți sigur?

Eh, domnul profesor s-a înșeat grav! Iar ceilalți jurați au simțit asta din plin. Așadar, visul lui Tudor George Teodor se încheie aici! Patru de NU, cu vehemență.

Citește și:

Tudor George Teodor, cu mami la X Factor! Ștefan Bănică nu s-a putut abține:"Domnul profesor era beat când ți-a spus că ai voce?"

La 17 ani, Tănăsoiu Alexandra, în vârstă de 17 ani, este deja obișnuită cu scena și lumea muzicii. Tânăra a fost și acum doi ani la X Factor, ba chiar, a făcut parte și dintr-o trupa.

Alexandra a optat pentru un Mash-Up care însă nu i-a pus vocea în valoare pe cât și-ar fi dorit. Jurații s-au arătat dezamăgiți, cel puțin la prima vedere.

Alexandra a primit o nouă șansă și s-a calificat în următoarea etapă X Factor. Astfel, continuă să viseze la marea finală! A primit trei de DA!

Citește și:

Tănăsoiu Alexandra, revenire cu emoții pe scena X Factor! "Ce-i colajul ăsta, mă?"

Deşi se consideră o fire pesimistă, Nechifor Mihai Emilian a decis să vină la X Factor, încurajat de mama sa, care l-a susţinut dintotdeauna.

Tânărul de 21 ani, din Bucureşti, a ales melodia interpretată de Years & Years - Eyes Shut. Noi zicem că are toate șansele să-l vedem departe.

Și ce deznodământ putea avea momentul lui? Jurații în picioare și DA pe linie. Mihai Emilian merge mai departe, alături de iubita sa, Alexandra.

Modest din fire, nu a avut așteptări prea mari, însă Mihai a ridicat juriul în picioare! "Pentru mine a fost o reve... S-au cunoscut la "Neatza cu Răzvan și Dani" și au venit împreună la X Factor. Insă muzica ar putea să îi despa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x