Antena Căutare

Ștefan Bănică consideră că X Factor-ul este în echipa sa. Juratul și-a ales concurenții care merg mai departe în competiție

Seara trecută la X Factor, Ștefan Bănică a ales concurenții cu care va merge mai departe în competiție. Andrei Duțu, Mihai Turbatu și Ionuț Hanțig sunt cei trei cu care juratul se va prezenta în Battle-uri.

Ștefan Băniă și concurenții lui de la X Factor Galerie
Ștefan Banică consideră că X Factor-ul este în echipa sa | Antena 1

Etapa Bootcamp-ului a fost încheiată de grupa băieților lui Ștefan Bănică. Rând pe rând, Claudiu Chichirău, Petru Georoiu, Andrei Duțu, Cătălin Badea, D’Alessandro Edson, Mihai Onilă, Ricardo Mazzi, Mihai Turbatu, Davide Cascini , dar și concurenții care s-au alăturat echipei în această etapă, Ionuț Hanțig, Călin Nemia și Szymon Grzybacz, au urcat pe scena X Factor.

Citește și: eXtra Factor 2021, episodul 15. Ilona Brezoianu prezintă „dieta cu amandine” în culisele de la filmările X Factor 2021

Concurenții din grupa lui Ștefan Bănică care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoare

Finalul ediției de seara trecută a dezvăluit lista scurtă a concurenților cu care juratul Ștefan Bănică a decis să meargă în prima etapă a Battle-urilor: ”Ei sunt baieții mei!”. Primul concurent care a rămas pe unul dintre cele trei scaune este Andrei Duțu, despre care mentorul a declarat că ”Este un posibil X Factor”.

Ionuț Hanțig i-a cucerit pe toți cei patru jurați cu reinterpretarea melodiei ”I Love Rock 'N Roll”. ”Din punctul meu de vedere, a fost cel mai bun spectacol din această seară.”, a declarat Delia seara trecută.

”Mihai Turbatu este unic în acest concurs. I-am spus <americanul> datorită naturaleței și dezinvolturii cu care cântă”, a dezvăluit Ștefan Bănică despre ultimul concurent care va merge mai departe în Battle-uri. X Factor continuă săptămâna viitoare, de la 20:30, la Antena 1, cu prima etapă din Battle-uri, în urma căreia fiecare jurat va rămâne cu doi concurenți.

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului grupurile ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți.

X Factor 10 continuă vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, cu prima ediție din Battle-uri, când cei trei concurenți rămași în fiecare echipă vor încerca să își impresioneze mentorii și să câștige unul dintre cele două scaune disponibile pentru ultima etapă a Battle-urilor.

Mai mult, în cel de-al zecelea sezon X Factor, Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei vor fi mai aproape de fani cu o colecție dedicată celor mai înflăcărați telespectatori! Așadar, cei de acasă pot găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul X Factor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

eXtra Factor 2021, episodul 15. Ilona Brezoianu prezintă „dieta cu amandine” în culisele de la filmările X Factor 2021...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x