Antena Căutare

X Factor 2021, 3 decembrie. Concurenții din grupa lui Ștefan Bănică care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoare

Ștefan Bănică a decis care sunt concurenții din categoria de vârstă 14-24 de ani care merg în etapa Duelurilor. Juratul a avut decizii dificile de luat în Bootcamp, însă i-a ales pe concurenții în care are cea mai multă încredere pentru a merge mai departe în etapa Duelurilor.

Ștefan Bănică și concurneii lui, la X Factor 2021 Galerie
3 dintre concurenții lui Ștefan Bănică d ela X FActor 2021 merg în etapa „duelurilor” | Antena 1

Ștefan Bănică a căutat 3 concurenți care pot aduce pe scenă un pachet complet de voce, atitudine și carismă. 12 băieți au urcat pe scena Bootcamp-ului încercând să-l convingă pe mentor, prin prestația lor, că merită un loc pe scaun.

Ștefan Bănică a avut la dispoziție 3 scaune, iar de-a lungul serii a oferit scaune, apoi i-a ridcat pe unii concurenți, în favoarea altora.

În cele din urmă, Ștefan Bănică a ales 3 băieți pentru etapa următoare a competiției, cea a Duleurilor.

Citește și: X Factor 2021, 12 noiembrie. Concurentele din grupa lui Florin Ristei care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoare

Care sunt cei trei concurenți care l-au convins pe Ștefan Bănică de faptul că merită să meargă în etapa duelurilor - BATTLES

Cei 3 concurenți pe care Ștefan Bănică i-a ales pentru a merge în următoarea etapă de X Factor sunt: Andrei Duțu, Ionuț Hanțig și Mihai Turbatu.

Cei trei tineri au adus pe scenă momente excepționale, spre încântarea juraților, iar Ștefan Bănică a considerat că unul dintre ei poate câștiga competiția.

După Bootcamp-ul lui Ștefan Bănică, urmează să înceapă următoarea etapă a competiției, cea a Duelurilor.

Citește și: X Factor 2021, 26 noiembrie. Grupurile Deliei care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoare

Andrei Duțu l-a impresionat pe Ștefan Bănică cu talentul lui, la X Factor 2021

„La tine a fost pasiune, a fost atitudine, ca intensitate a fost peste repetiție. A fost un pachet. Deci iei loc pe scaun fără doar și poate. Țineți minte acest nume: Andrei Duțu”, a spus Ștefan Bănică despre Andrei Duțu.

Ionuț Hanțig l-a impresionat pe Ștefan Bănică cu show-ul lui, la X Factor 2021

„A fost mult mai bine decât la repetiții. Actoria este de folos pentru un concurs de muzică atâta timp cât nu deranjează. La tine a fost un echilibru foarte bun. Ai un scaun”, a spus Ștefan Bănică, despre Ionuț Hanțig.

Mihai Turbatu l-a impresionat pe Ștefan Bănică cu vocea lui, la X Factor 2021

„Vocea ta, de-aia îți spun americanul, eu nu am auzit în România genul ăsta de cântat atât de bine la un puști de 20 de ani. Acele melisme. Câți pot să facă chestia asta? Te-aș asculta un concert întreg”, a spus Ștefan Bănică despre Mihai Turbatu.

Citește și: X Factor 2021, 19 noiembrie. Concurenții din grupa Loredanei care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoare

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 3 decembrie. Mihai Turbatu, interpretare magistrală a piesei „A Song For You”: „Cea mai bună voce”... eXtra Factor 2021, episodul 15. Ilona Brezoianu prezintă „dieta cu amandine” în culisele de la filmările X Factor 2021...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x