Antena Căutare

Surpriză de proporţii pentru Răzvan Simion, prezentatorul "X Factor"! A izbucnit în lacrimi de ziua lui

Aflat la filmările pentru super show-ul „X Factor”, care va începe în această toamnă la Antena 1, matinalul Răzvan Simion a avut parte de o surpriză de zile mari.

Aflat la filmările pentru super show-ul „X Factor”, care va începe în această toamnă la Antena 1, matinalul Răzvan Simion a avut parte de o surpriză de zile mari.

Cum echipa "X Factor" se pregăteşte pentru o scurtă vacanţă, colegii lui au profitat de ocazie pentru a-l sărbători cum se cuvine aseară, chiar pe platoul de filmare. Înainte de finalul zilei, showman-ul Horia Brenciu a cerut echipei să stingă luminile şi a început numărătoarea. 1-2-3 ... 34 de mini-torturi de ciocolată au fost aduse pe scenă de către echipa "X Factor". În tot acest timp, toată lumea i-a cântat <<La mulţi ani>> haiosului matinal.


Copleşit de emoţii, Răzvan a izbucnit în lacrimi: „Este pentru prima oară în viaţa mea când atâta lume îmi cântă <<La mulţi ani>>, chiar mi-aţi făcut ziua! M-au năpădit emoţiile”, a mărturisit el.

Prezentatorul „Neatza” şi „X Factor” a continuat petrecerea alături de colegi până târziu după miezul nopţii, urmând ca astăzi să sărbătorească alături de familie. Spre seară, Răzvan şi Dani vor porni către Predeal, acolo unde cei doi prezintă un eveniment.

Din toamnă, telespectatorii îi vor putea revedea pe cei doi matinali atât în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan şi Dani”, care va reveni în grilă la începutul lunii septembrie, cât şi la "X Factor".

"X Factor" i-a schimbat viaţa! Mădălina Lefter, alături de Pepe, la un concert de zile mari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x