Antena Căutare

Un concurent „X Factor” a băgat zâzanie între Horia Brenciu și Delia! Ce s-a întâmplat?

Ediția „X Factor” de vinerea aceasta a adus în fața juraților tineri carismatici, pentru care cei patru se vor lupta pentru a-I avea în echipele lor.

Ediția „X Factor” de vinerea aceasta a adus în fața juraților tineri carismatici, pentru care cei patru se vor lupta pentru a-I avea în echipele lor.

Unul dintre aceștia, Theodor Rusu, a reușit să bage zâzanie între Horia și Delia, astfel că cei doi jurați s-au înțepat pe tot parcursul jurizării. La numai 25 de ani, Theodor vine dintr-o familie de artiști și, la rândul lui, cântă într-o trupă. Când avea numai 7 ani începuse deja să compună, iar acum vrea să arate că merită să se afle în concursul de la Antena 1. Imediat ce a pășit pe scenă, Theodor a reușit să atragă atenția prin look-ul său de rock-er clasic. Și pentru că o cunoștea pe Delia de la un concert la care el a cântat în deschidere, a început un dialog cu diva de la „X Factor”, spre disperarea lui Horia Brenciu, care trebuia să conducă acest moment. Supărat că între Delia și concurent se leagă o discuție, juratul atrage atenția că el trebuia să coordoneze acest interviu. La rândul ei, Delia îi atrage atenția că fiecare e liber să își exprime ideile, indiferent de cine moderează momentul respectiv. Pentru a o îmbuna, Horia a ispitit-o pe Delia cu un platou cu fructe și ciocolată. „O dată pe audiții trebuie să mă cert cu Delia”, a conchis acesta după ce spiritele s-au calmat. Iar Theodor a primit și votul pentru următoarea etapă, în ciuda situației tensionate.

Un moment de-a dreptul impresionant vinerea aceasta a fost oferit de Mihaela Breabăn. Aceasta lucrează într-un domeniu care are legătură cu cifrele, nu cu muzica și, mai mult, este hipoacuzică. A mărturisit însă că iubește muzica și acum mulți ani s-a apucat să studieze chitara după ce l-a văzut pe Ștefan Bănică cântând în „Liceenii”. Simte vibrațiile pe piept și sunet, iar cele opt operații la care a fost supusă la ambele urechi nu au ținut-o departe de dragostea sa pentru muzică. A cântat fără negativ, iar jurații au felicitat-o și i-au oferit votul pozitiv.

Și Milena, o puștoaică ce a povestit că atunci când era mică adormea pe Rammstein, a adus pe scena de la „X Factor” rock-ul exploziv, condimentat cu o apariție și o atitudine de spectacol, în vreme ce Anca Pârlea, membră a Orchestrei Operei din Brașov, a electrizat juriul cu vocea ei puternică, dar în același timp caldă, „demențială”, după cum a caracterizat-o Brenciu, iar Eduard Dănuț Pintiliei a arătat că la 14 ani poate cânta cât trei oameni la un loc, după cum a remarcat Delia în timp ce-l aplauda. Cecilia Cesario e italiancă, a cântat în multe concerte cu celebrul Toto Cutugno, inclusiv în România, la Sala Palatului, și vrea să se afirme la „X Factor”. Iar jurații i-au oferit această ocazie, alături de felicitările lor.

Concurenții care intră în aplicația X Factor și pot fi votați, timp de 24 de ore, sunt: Eduard Dănuț Pintiliei, Estera și Rebecca Tchatchoua, Ștefan Liche, Milena Ordean Tanasă, Cătălin Caragea, Theodor Valentin Rusu, Cecilia Cesario, Mihaela Breabăn, Anca Pârlea.

Cântă "Eroina" şi în trafic! Aşa sigur nu l-ai mai văzut pe juratul X Factor! Carla's Dreams face karaoke în m... Carla's Dreams este cel mai exigent jurat de la X Factor! "Nu are şanse. Mie nu mi-a plăcut"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x