Antena Căutare

X Factor 3 decembrie 2020. Alfa Band, posesorii "Wild Card" au făcut spectacol în Bootcamp: "Pentru mine a fost o bucurie!"

Alfa Band este o trupă formată din patru tineri din centre de plasament din Cluj-Napoca. Aceștia au avut un moment plin de emoție și spectaculos pe scena "X Factor".

X Factor 2020. "Alfa Band", posesorii "Wild Card" au făcut spectacol pe scenă: "Pentru mine, a fost o bucurie!" Galerie
X Factor 2020. "Alfa Band", posesorii "Wild Card" au făcut spectacol pe scenă: "Pentru mine, a fost o bucurie!"

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit JOI și VINERI, de la ora 20:30, la Antena 1!

Membrii trupei au primit în audiții din partea lui Florin Ristei și a celorlalți jurați un "Wild Card" către Bootcamp.

Grupul este format din Bianca, Andrei și Florin, care provin din orfelinate. Acolo au crescut, acolo s-au cunoscut. Primii doi cântau la biserică, aici au fost descoperiți. Ultimul a luat lecții de canto și au pornit la drum.

“Noi vrem ca oamenii să ne aprecieze pentru ceea ce suntem, nu că venim din centrele de plasament sau că noi am trăit acolo de mici. Niciodată nu mi-a plăcut mila și n-am vrut să facă lumea diferențe între mine si ceilalți, ia-mă ca orice om.“, a marturisit unul dintre membrii grupului.

Membrii Alfa Band au urcat pe scenă în acest Bootcamp mai pregătiți ca niciodată. Aceștia au reușit să facă spectacol și să emoționeze pe cei patru jurați ai show-ului de talente.

Citește și: Alfa Band, demonstrație de curaj și muzică bună pe scena X Factor. Florin Ristei a luat o decizie neașteptată​

Florin Ristei a făcut un gest neașteptat de ceilalți jurați

X Factor 3 decembrie 2020. Alfa Band, posesorii "Wild Card" au făcut spectacol în Bootcamp: "Pentru mine a fost o bucurie!"

Trupa Alfa Band s-a descurcat de minune și a interpretat perfect piesa "Hallelujah".

Florin Ristei a rămas plăcut impresionat de momentul lor și a început să cânte refrenul melodiei alături de ei. Artistul s-a ridicat de la masa juriului și i-a aplaudat pe cei mai curajoși concurenți de pe scenă.

Ștefan Bănică a ținut să îi laude și să le spună că prestația lor a fost una de-a dreptul emoționantă. “Am simțit așa piele de găină când v-ați armonizat. Nu pot decât să vă aplaud și să îl laud pe Florin. “, a mărturisit juratul.

Chiar si Delia a rămas uimită de superbul moment al trupei Alfa Band. “Este o evoluție clară! A fost un moment foarte frumos, bucurați-vă de el.”, a spus Delia.

Florin Ristei a fost emoționat și a vrut neapărat să își laude echipa. “Mă bucur că am avut ocazia să vă cunosc. Cred ca oamenii de acasă s-au ridicat în picioare și v-au aplaudat, pentru că se vede o evoluție clară din audiții până acum.”, a mai declarat el.

Deși au cântat fantastic și au prezentat o poveste de viață, trupa Alfa Band nu a putut ocupa un scaun în această seară.

Citește și: X Factor 2020. Ele sunt concurentele care l-au convins pe Bănică să le ofere un scaun în Bootcamp și un loc în etapa următoare​

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon JOI și VINERI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

Potrivit regulmentului, cele unsprezece grupuri ale lui Florin Ristei urcă pe scenă, cântă și încearcă să-și convingă îndrumătorul de categorie că merită un loc pe scaun. Ristei decide dacă grupul care se află pe scenă merită sau nu un scaun. Dacă juratul-îndrumător decide ca trupa să ocupe un loc pe scaun, atunci aceasta continuă să se afle în concurs. În momentul în care juratul decide ca trupa să nu ocupe un scaun, atunci aceasta își încetează parcursul în competiție. Doar trei grupuri întră în etapa Duelurilor.

X Factor 3 decembrie 2020. Trupa Rainbow Queens a făcut senzație pe scenă cu piesa "God Is A Woman" în Bootcam... X Factor 3 decembrie 2020. Indru's, prestația peste așteptări care l-a făcut pe Florin Ristei să ia o decizie grea în Bo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x