Antena Căutare

X Factor 2020. Marta Verecchia, moment plin de energie în Bootcamp. Loredana: „Cred că ai cea mai bună voce până acum”

Marta Verecchia a venit în Bootcamp cu o piesă energică, a dovedit că are o voce foarte bună, însă nu l-a convins pe Ștefan Bănică să-i ofere un scaun pentru următoarea etapă X Factor.

Martha vine din Italia și a pășit încrezătoare pe scena X Factor
Martha vine din Italia și a pășit încrezătoare pe scena X Factor

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit JOI și VINERI, de la ora 20:30, la Antena 1!

Marta Verecchia, impresionată de căldura cu care a fost primită în competiție

Marta Verecchia vine din Italia, are 18 ani și în urmă cu 6 ani a renunțat la pasiunea ei de atunci, voleiul, pentru a se concentra pe muzică.

Înainte de a intra pe scenă, Marta a făcut o comparație între competiția X Factor din Italia, unde a participat și cea din România, în Italia fiind 6 scaune în loc de 3, iar concurentele fiind mult mai reci unele cu celelalte acolo: „În Italia nu vorbeam între noi, ne uitam urât unele la altele, aici suntem toate unite și asta mă bucură, nu mă așteptam”, a scpus Marta despre colegele ei care nu au făcut-o să se simtă o străină.

În audiții Marta a primit 4 de „Da” de la jurații care s-au ridicat în picioare și i-au dat răspunsul tinerei din Italia la unison.

Citește și: X Factor 2020. Adrian Petrache a intrat pe scenă cu chitara spartă, dar a reușit să aibă o prestație demnă de Bootcamp

Marta a interpretat piesa „Bang Bang” de la Jessie J, Ariana Grande & Nicki Minaj în Bootcamp. Când Marta a urcat pe scenă toate scaunele erau ocupate și a precizat că ea crede că-i poate lua locul Oanei.

În repetiții, juratul-îndrumător al categoriei de vârstă i-a sugerat să aducă dinamica trupului la nivelul vocii sale puternice.

Marta a făcut show pe scena X Factor, a umplut scena și și-a demonstrat calitățile vocale.

Totuși, a fost pentru prima dată când Marta a dansat pe scenă, fapt care a obosit-o spre finalul interpretării, jurații observând acest aspect.

Delia: „A fost bine. Îți vine bine piesa. Singura chestie pe care ai fi putut să o faci ar fi fost să fii mai incisivă. Genul ăsta de piesă nu e lazy, e atacată, e mușcată”.

Ristei a considerat că Marta a avut o evoluție în Bootcamp față de audiții, dar a recunoscut că este dificil ca ea să ridice pe cineva de pe scaun.

În schimb, Loredana a fost profund impresionată de vocea concurentei.

Loredana: „Ai o super țeavă, fata mea. Cred că ai cea mai bună voce din seara asta până acum. Poți să cânți foarte multe partituri, foarte grele, pentru că ai o voce de piept fantastică. Te duci foarte sus și cu forță”.

Ștefan Bănică nu i-a oferit un scaun concurentei

Totuși părerile Deliei, Loredanei și ale lui Florin au fost pur consultative, pentru că decizia a aparținut lui Bănică. Juratul a decis să nu-i ofere un loc italiencei.

Citește și: X Factor 2020: Ei sunt concurenții din grupa Loredanei care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoare a show-ului

„Toate felicitările pentru vocea fabuloasă pe care o ai, dar astă-seară scaunele rămân așa”, a concluzionat Ștefan, argumentând ulterior că X Factor este mai mult decât voce.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon JOI și VINERI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

X Factor 2020. Ana Paula Rada a interpretat piesa „Copacul” în Bootcamp. Bănică: Continuă să mergi pe drumul ăsta... X Factor 2020. Melania Cuc l-a pus în încurcătură pe Ștefan Bănică în Bootcamp: „Îmi placi extrem de tare, fată”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x