Antena Căutare

X Factor 2020, Semifinală. Alina Dincă, semifinalista Deliei, a zguduit scena cu piesa "The winner takes it all"

Alina Dincă a uluit juriul și publicul de pretutindeni cu interpretarea ei unică a piesei "The winner takes it all".

alina dinca Galerie
X Factor 2020, Semifinală. Alina Dincă, semifinalista Deliei, a zguduit scena | antena 1

Delia, jurata X Factor, a avut și ea de ales între două voci excepționale din grupa sa, fiind pusă în dificultate de cele două frumoase concurente, Sonia și Alina.

Vreau să o văd pe Alina în această luptă, vreau să văd ce arme scoate pe masa. Mă aștept la o luptă grea, dar frumoasă”, spune Delia despre cele două semifinaliste ale sale. Ea a mai adăugat că pe lângă voce, la X Factor contează și starea și emoția care sunt transmise în timpul momentului lor de pe scenă.

Am cu cine să mă lupt, deși suntem bune prietene”, a spus Alina despre Sonia, ținând cont de performanțele lor din Dueluri.

Citește și: X Factor 2020. Iulian Selea a deschis show-ul și a dus competiția la un alt nivel. Loredana a trăit intens fiecare secundă

Eu și Alina suntem foarte, foarte diferite! Ea interpretează, ea cu o suflare de voce îți dăruiește iubire, te face să simți ”, a spus Sonia despre colega ei.

Atuurile Soniei sunt o voce de excepție și o tehnică foarte bine stăpânită. Atuurile mele sunt un timbru recunoscibil și un feeling pe care nu mi-l poate lua nimeni. (...) Cu asta cred că pot merge mai departe”, a completat Alina.

Cele două semifinaliste au fost asistate și ajutate de Delia la repetiții, unde au primit ultimele indicații pentru a se pregăti așa cum trebuie pentru un show extraordinar.

Cererea e aceeași. Vreau să mă dai pe spate, vreau să fie cel mai bun moment, vreau să îmi cânți Dumnezeiește. Punct”, a adăugat Delia.

Nu rata VINERI, Marea Finală X Factor 2020, de la 20:30, la Antena 1!

Eu sper foarte tare să merg mai departe. Am mizat pe piesa asta pentru că este o piesă de stare, este o piesă care transmite emoție și cred că emoția este un pic mai sus decât performance-ul cu totul”, a spus Alina înainte de a da tot ce poate pe scena X Factor în Semifinală. Frumoasa concurentă a interpretat piesa The winner takes it all a formației Abba.

Delia s-a ridicat în picioare la finalul piesei și a aplaudat-o pe Alina, fiind mândră de ea.

Citește și: X Factor 2020. Alexandra Serenada Sîrghi, moment de excepție pe scena X Factor. Delia i-a lăudat performanța vocală

Eu sunt foarte legată de cântecul ăsta. E cântecul culminat din show-ul Mamma Mia. (…) E foarte interesantă versiunea ta, ți-a pus în valoare sensibilitatea”, a declarat Loredana.

Vreau să tef elicit Alina pentru curajul tău. (…) Încercarea ta de a ieși dintr-un tipar este extrem de bine venită și îți aplaud tenacitatea”, a adăugat Ștefan Bănică.

Cred că ăsta e tipul de moment pe care nu ai cum să îl judeci din punct de vedere ethnic. Adică nu poți să zici nu e un moment lucrat, ci poți să zici doar mi-a plăcut sau nu mi-a plăcut. (…) Ți-a ieșit în această seară”, a adăugat Florin Ristei.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește sezonul 9 și pe Antena Play!

X Factor 2020, Semifinală. Sonia Mosca, semifinalista Deliei, a luat scena cu asalt. “Vorbim de o forță care muntă munți... X Factor 2020: Cine sunt concurenții care merg în Finală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x