Antena Căutare

X Factor 2020. Iulian Selea a deschis show-ul și a dus competiția la un alt nivel. Loredana a trăit intens fiecare secundă

Loredana este anul acesta mentorul grupei de băieți cu vârsta sub 24 de ani, iar în etapa Duelurilor din sezonul 9 X Factor, aceasta a ajuns cu Iulian Selea, Adrian Petrache și Eden Loren.

X Factor 2020. Iulian Selea a deschis show-ul și a dus competiția la un alt nivel. Loredana a trăit intens fiecare secundă Galerie
X Factor 2020. Iulian Selea a deschis show-ul și a dus competiția la un alt nivel. Loredana a trăit intens fiecare secundă

A trecut de la agonie la extaz în Bootcamp, încercând să aleagă trei concurenți din grupa sa de băieți care să se potrivească așteptărilor sale. Deși i-a fost greu, consideră că a făcut una dintre cele mai potrivite alegeri. Încă de la început, aceasta a mărturisit că va pune preț pe emoția transmisă de concurent, dar și pe ceea ce simte în acele clipe când asistă la spectacol.

Antrenoarea este mai mult decât sigură că alături de unul dintre cei trei băieți din grupul său va reuși să ajungă în fața marelui premiu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru această etapă, mentorii s-au întâlnit cu grupele lor și au repetat, iar concurenții au primit nu doar îndrumare muzicală. Loredana a fost cea care i-a dus pe Eden Loren, Adrian Petrache, Iulian Selea la yoga. ”Am simțit nevoia să îi învăț un secret care îi va ajuta toată viața, să îi disciplineze, să îi focuseze, să îi ajute să își depășească stările de anxietate, de emoții, să le distrag puțin mintea de la concurs, de la această nebunie în care trăiesc deja de atâta timp. Aveau nevoie de o relaxare!”, a spus jurata X Factor.

Loredana le-a dat și un sfat preșios celor trei concurenți ai săi: "Cel mai important este să fii acolo, să cânți din suflet, să te conectezi cu vocea ta și în momentul ăla vei putea fi cu adevărat auzit și simțit!"

Iulian Selea, în vârstă de 21 de ani, a fost primul concurent care a spart gheața și a dat startul Duelurilor cu piesa Falling. El s-a făcut remarcat încă de la audiții, ulterior trecând rapid și de Bootcamp moment cu care i-a ridicat în picioare pe jurații X Factor. Iulian Selea și-a demonstrat calitățile vocale, creând un moment emoționant pe scenă, demn de un Duel.

Semifinala X Factor 2020 poate fi urmărită VINERI, de la ora 20:30, la Antena 1!

Florin Ristei a apreciat momentul lui Iulian Selea: “Pentru că a deschis concursul are un plus, pentru că e destul de greu să stai în fața noastră și în fața colegilor. Știu, am trecut și eu prin asta! Te-ai descurcat foarte bine, este un moment de finală și mi se pare că deja ai ridicat ștacheta în grupa Loredanei”

Delia s-a lăsat impresionată de momentul lui Iulian. Jurata i-a declarat că este preferatul ei și vede în el pachetul complet pentru un astfel de show.

Ștefan Bănică: “Eu cred că tu ești adevărul, adevărul în sensul că ești exact ce trebuie să fii la vârsta ta. Nu ești nimic mai mult, nimic mai puțin, ești exact ceea ce trebuie, pentru chestia asta, bravo!”

X Factor #DENEOPRIT Urmărește sezonul 9 și pe Antena Play!

X Factor 2020. Super 4, prestație fantastică în etapa Duelurilor. Momentul lor este greu de uitat... X Factor 2020. A mizat pe naturalețe și i-a surprins din nou pe jurați. Adrian Petrache a adus zâmbetul pe chipurile tut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x