Antena Căutare

X Factor 2021, 10 septembrie. Hania, cu atitudine de rockstar a interpretat Come Together. „Moment bun, voce bună"

În cea de-a doua ediție a show-ului X Factor sezonul 10, Hania a venit tocmai din Roma, Italia, pentru a demonstra ce calități vocale are.

hania la x factor Galerie
În cea de-a doua ediție a show-ului X Factor sezonul 10, Hania a venit tocmai din Roma, Italia, pentru a demonstra ce calități vocale are. | Antena 1

Hania, o prezență de excepție, a urcat pe scenă plin de entuziasm și energie. Loredana l-a felicitat pentru look. Concurentul X Factor a explicat că numele său de scenă, Hania, înseamnă spirit războinic.

Hania, o apație incredibilă cu voce uimitoare

După ce jurații i-au urat bafta, Hania a început să cânte piesa Come Together, varianta Aerosmith, făcând furori cu vocea sa incredibilă.

Cântărețeul a demonstrat că are vocea perfectă pentru rock, zguduind scena cu timbrul său vocal de excepție.

Concurentul X Factorul a făcut un show de excepție, jucându-se cu inflexiunile vocii, lucru foarte apreciat de jurați. Hania a avut și prezență scenică, iar publicul a fost complet acaparat de farmecul cântărețului. Jurații au rămas impresionați de talentul său muzical.

Jurizare Hania

„Show-ul tău a fost magnific”, i-a transmis Loredana concurentului X Factor.

Citește și: X Factor 2021, 6 septembrie. Ionuț Hanțig a impresionat cu vocea și look-ul său excentric. A cântat Proud May de la Tina Turner

„Moment bun, voce bună. Look-ul tău mă duce cu gândul la Jack Sparrow”, i-a spus Florin Ristei.

„Arăți și ești un rockstar. Îmi place, ai personalitate, ești diferit, ești ceea ce căutăm la X Factor”, a mai adăugat Delia.

„Hania, apreciez foarte tare alegerea piesei, timbrul vocii tale, aspectul tău”, a spus și Ștefan Bănică.

Hania a primit 4 X DA de la jurații X Factor și ajunge direct în Bootcamp, în grupa Loredanei.

Hania, un adevărat rockstar

Cu un look de super star, Hania a venit din Italia pentru a cuceri România cu vocea sa. Cântărețul a povestit că atunci când era mic a devenit pasionat de machiaj și că mereu se ducea la școală cu ojă pe unghii.

Cu un simți estetic aparte, un stil vestimentar unic și un look de excepție, Hania a dezvăluit că a moștenit pasiunea pentru rock de la tatăl său.

Citește și: X Factor 2021, 6 septembrie. Mirela Bogasieru a surprins juriul cu o interpretare inedită a piesei Blue Jeans

Hania a mărturisit că e cântăreți de mulți ani și are adesea concerte în Roma, dar și în alte orașe din Italia.

El a participat și la show-ul „All Together Now”, unde a fost jurat.

Despre sezonul 10 X Factor

Jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei vor avea parte de concurenți și spectacol de zece, iar emoțiile îi vor ține cu sufletul la gură atât pe ei, cât și pe cei de acasă. În acest sezon, cei 4 jurați au primit câte un grup: Delia va coordona Grupurile, Ștefan Bănică va coordona Băieții, Loredana va avea categoria Mixt, iar Florin Ristei va avea grupul de Fete.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Pregătește-te de spectacol! Abonează-te la AntenaPlay și vezi înreg sezonul X Factor.

X Factor 2021, 10 septembrie. Rebeca Drăgan a impresionat cu prestația ei după ce a cântat piesa I don’t wanna to be you... X Factor 2021, 10 septembrie. Yarin Andrei Lupu și-a demonstrat pasiunea pentru muzică prin piesa Broken Bones...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x