Antena Căutare

X Factor 2021, 12 noiembrie. Bryana Holingher a interpretat magistral Stand Up, la doar 14 ani: „Nebunie a fost!”

Bryana Holingher a interpretat melodia Stand Up, de Cynthia Erivo. Concurenta a urcat pe scena X Factor și a impresionat cu vocea și atitudinea sa. Cum s-a descurcat în Bootcamp, concurenta din grupa lui Florin Ristei.

Bryana Holingher a interpretat melodia Stand Up, de Cynthia Erivo. Concurenta a urcat pe scena X Factor și a impresionat cu vocea și atitudinea sa. Cum s-a descurcat în Bootcamp, concurenta din grupa lui Florin Ristei.

Antena 1/ X Factor

Bryana Holingher a intrat pe scenă în pași de dans și cu o energie cum numai o adolescentă la 14 ani poate avea, dar nu a fost tot, siguranța sa a putut fi simțită din prima clipă.

Fetelor le era teamă de Bryana, pentru că ea a reușit să impresioneze și în audiții cu un moment excepțional. Aceasta i-a făcut pe jurați să aplaude în timpul interpretării sale și a reușit să ducă la bun sfârșit un moment artistic demn de o scenă precum X Factor.

Bryana Holingher a cântat Stand Up în BOOTCAMP X Factor sezon 10

Delia s-a ridicat în picioare la sfârșitul momentului și a aplaudat-o pentru prestația sa. Bryana a demonstrat încă o dată că are un talent uimitor și că la doar 14 ani reușește să lase gurile căscate.

Cert este că un merită un loc într-un concurs de asemenea calibru, iar jurații au fost de acord în unanimitate că merită să meargă mai departe.

Tânăra a început să cânte încă de la vârsta de 8 ani și a mărturisit în audiții că e singura din familia ei care are talent la muzică. Până și Răzvan și Dani s-au întrebat: "De unde vine vocea asta?".

Jurizare Bryana Holingher la X Factor 2021 în BOOTCAMP

Delia: Șoc, șoc, șoc! Deci modulația...no, no, no! Nebunie a fost, ești perfectă! Tehnic vorbind vocea ta este impecabilă, Incredibil, oau! Să-i dăm trei scaune! Oau!

Loredana: Ce diferență față de audiții! Ești total altă persoană, altă voce și cu siguranță ai să rămâi pe scaun.

Ștefan Bănică: Bryana, a fost bini di tăt! Mi s-a părut cea mai relaxată apariție, în sensul bun (...) s-a simțit mai mult decât la celelalte concurente. Acum nu mai am dubii, ești cea mai mică și cea mai a dracu de până acum, din punctul ăsta de vedere! Eu ți-aș automat un loc pe scaun.

Florin Ristei: Bryana, ai un loc pe scaun! (...) Bryana, astă-seară vei lua locul Yarinei.

Cine este Bryana Holingher de la X Factor 2021

Bryana este olteancă și se mândrește cu asta, spunând că are toate atuurile necesare pentru a câștiga X Factor.

Bryana s-a născut și a copilărit în Craiova, dar atunci când părinții ei au plecat la muncă în străinătate, a rămas cu bunica. După ce bunica a început să aibă probleme de sănătate, ea a decis să se mute la țară și acum Bryana vine în fiecare weekend să o viziteze.

Tânăra concurentă a spus că visează să aibă concerte în toată lumea și abia așteaptă să urce pe scena X Factor pentru a demonstra ce poate.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 12 noiembrie. Delia Andrei a interpretat piesa Angels Like You. Cum s-a descurcat în Bootcamp concurenta... X Factor 2021, 12 noiembrie. Raluca Oaida a cântat Rise Up, dar și-a oprit singură melodia. Ce s-a întâmplat la a doua î...
Cum știi dacă cineva e atras cu adevărat de tine, în funcție de zodie
De cele mai multe ori, între un bărbat și o femeie, o relație poate începe doar dacă cei...
Horoscopul zilei de 28 martie 2023. Taurii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 martie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Ultimele știri
x