Antena Căutare

X Factor 2021,5 noiembrie. Bryana Holingher, vocea care a cutremurat scena cu interpretarea piesei Runnin'.„Cânți super tare”

Bryana Holingher a venit la X Factor fiind sigură de calitățile sale muzicale și i-a promis lui Florin Ristei că împreună vor câștiga X Factor 2021.

bryana holingher pe scena x factor Galerie
Bryana este olteancă și se mândrește cu asta, spunând că are toate atuurile necesare pentru a câștiga X Factor. Tânăra a început să cânte încă de la vârsta de 8 ani și a mărturisit că e singura din familia ei care are talent la muzică. | Antena 1

Bryana este olteancă și se mândrește cu asta, spunând că are toate atuurile necesare pentru a câștiga X Factor. Tânăra a început să cânte încă de la vârsta de 8 ani și a mărturisit că e singura din familia ei care are talent la muzică.

Bryana Holingher i-a încântat pe jurați cu piesa Runnin' la X Factor 2021

Bryana, în vârstă de 14 ani, a urcat pe scena X Factor extrem de încrezătoare, exact cum era și Beyonce atunci când a cântat piesa. Chiar dacă Florin Ristei a spus că a mai auzit multe variante ale piesei, Bryana a promis să impresioneze.

Cu o voce cristalină și clară, Bryana a cântat din tot sufletul, iar publicul a aplaudat-o furtunos. Pentru simplul fapt că a avut încredere în ea, concurenta X Factor a cântat extraordinar, iar din culise o susțineau chiar părinții ei.

Jurizare Bryana Holingher în sezonul 10 X Factor

“Cred că domnul Ristei va trebui să fie extrem de atent în cee ace te privește pentru că ești forte bună, ai o energie super mișto, cânți super tare. Ești printre puținele care nu a făcut paradă. Dacă aș fi în locul lui Ristei nu aș ezita să te trimit în Bootcamp”, i-a transmis Ștefan Bănică Bryanei.

Citește și: X Factor 2021, 29 octombrie. Mr. Kills, în trecut Cocoon Kills, a revenit pentru a treia oară pe scena talentelor! Cum a cântat

“Ești extrem de talentată, ai o voce foarte bună”, i-a spus și Delia.

“Cânți foarte bine, dar eu am o problem. Mi-a plăcut vocea, nu prea mi-a plăcut cum ai arătat pe scenă. Piesa cerea un pic mai mult și cred că ai fi putut să profiți. Ai un timbru mișto nazal. Puteai să cânți altă piesă în care să îl pui mai mult în evidență”, a zis Florin Ristei.

Bryana Anka Holingher a primit 4 X DA de la jurații X Factor și Florin Ristei și-a ocupat toate locurile din echipă, trimițând-o direct în Bootcamp.

Cine este Bryana Holingher din preselecții X Factor 2021

“Îmi doresc foarte mult să arăt bine, cât de bine se poate, și să ies în evidență. Așa că mă machiez singură, mă îmbrac singură, mă vopsesc singură. Am avut părul și verde, și albastru, și roz mai deschis, și blond”, a povestit Bryana.

Bryana s-a născut și a copilărit în Craiova, dar atunci când părinții ei au plecat la muncă în străinătate, a rămas cu bunica. După ce bunica a început să aibă probleme de sănătate, ea a decis să se mute la țară și acum Bryana vine în fiecare weekend să o viziteze.

Citește și: X Factor 2021, 29 octombrie. Alina Statie a combinat cu două stiluri opuse cu melodiile Ederlezi-Dikanda și Bishop Briggs-River

Tânăra concurentă a spus că visează să aibă concerte în toată lumea și abia așteaptă să urce pe scena X Factor pentru a demonstra ce poate.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

Maria Nagy va urca astăzi pe scena X Factor în ultima etapă de audiții, de la 20:30, la Antena 1... X Factor 2021, 5 noiembrie. Jane Meriam și Giovanni Roberto Basile au luat scena cu asalt, cu piesa Read All About It...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x