Antena Căutare

X Factor 2021, 12 noiembrie. Raluca Oaida a cântat Rise Up, dar și-a oprit singură melodia. Ce s-a întâmplat la a doua încercare

Raluca Oaida a interpretat melodia Rise Up, de Andra Day. Concurenta a urcat pe scena X Factor și și-a oprit singură melodia, dar a „încărcat” juriul când a cântat a doua oară. Cum s-a descurcat în Bootcamp, concurenta din grupa lui Florin Ristei.

concurenta in bootcamp x factor sezonul 10 Galerie
Raluca Oaida a interpretat melodia Rise Up, de Andra Day. Concurenta a urcat pe scena X Factor și și-a oprit singură melodia, dar a „încărcat” juriul când a cântat a doua oară. Cum s-a descurcat în Bootcamp, concurenta din grupa lui Florin Ristei. | Antena 1/ X Factor

Raluca Oaida este concurenta care a deschis în audiții noul sezon X Factor 10. Aceasta a pus în scenă o interpretare emoționantă a piesei Figures, cântată de Jessie Reyez cu care a uimit pe toată lumea de la masa juriului.

În culise era foarte încrezătoare în forțele proprii, dar pe scenă ceva nu a mers așa cum voia. Concurenta și-a oprit singură melodia, iar ce a urmat i-a uimit pe toți. Loredana i-ar fi dat un scaun, dar votul final i-a revenit lui Ristei și i-a adus lacrimi în ochi.

Raluca Oaida a cântat Rise Up în BOOTCAMP X Factor sezon 10

Florin Ristei a spus înainte de prestația concurenței sale: “Are emoții care o doboară de multe ori. Mi s-a părut că și ea este un pic introvertită. E cea mai mare din grupă, 23, s-a simțit la repetiții. Și vine și cu încredere. Și ea zicea că e un pic răgușită”.

Raluca Oaida a impresionat cu vocea și atitudinea din primele momente. Concurenta a interpretat piesa "Rise Up" și a impresionat jurații cu prestația sa, chiar dacă și-a oprit momentul pentru că nu se auzea deloc bine în cască.

La doar 23 de ani Raluca se poate lăuda cu un talent remarcabil și cu un timbru special. Interpretarea piesei i-a captat pe jurații X Factor care au ascultat cu atenție.

Ea a ales să o interpreteze i-a pus în evidență talentul vocal cu care a fost înzestrată: Rise Up, de Andra Day, care a fost cântată și de Delia, în audiții.

Jurizare Raluca Oaida la X Factor 2021 în BOOTCAMP

Loredana: Ai reușit să ne încarci cu emoție, ai fost pe stare, ai fost sinceră. Îmi place mult culoarea vocii tale. Și cred că vei avea în seara asta un loc pe scaun, cel puțin din partea mea

Ștefan Bănică: Eu o să fiu extrem de cinstit cu tine pentru că se vede că nu te-ai auzit, cel puțin la început. Astea sunt lucruri de culise, spectatorul nu le va înțelege never-ever, deci astea sunt în bucătăria noastră, dar acest neauzit te-a făcut să fii încrâncenată și uneori a fost fălsuț. Pe de altă parte, ceea ce ai tu este o carismă, ești iubibilă. Ai o energie pe care oamenii și-o doresc în preajmă lor

Delia: Ești super carismatică. Încearcă să te găsești pe tine, să-ți găsești timbrul tău, personalitatea ta pentru că mie mi se pare că uneori vrei să fii ba Duffy, ba Adele, ba o verișoară de-a lui Adele.

Aceasta voia să cânte piesa Stand-Up, dar fusese deja luată: "Am auzit că a fost o dramă cu piesa asta", spune Delia.

Florin Ristei: Ești tristă, ai fost tristă toată piesa. Ți-am făcut semn la un moment dat să te prinzi să-ți scoți casca. După care trebuie să uiți. Raluca, ai un scaun astă-seară. Iau în considerare cum am lucrat cu tine și e foarte important că ești carismatică (...) Ai fost pe frecvență cu Delia, de aceea iei locul ei astă-seară.

Cine este Raluca Oaida de la X Factor 2021

Raluca Oaida este nepoata lui Florin Halagian, un mare antrenor de fotbal.

Raluca Andreea Oaida ascunde o poveste foarte emoționantă în spatele zâmbetului. Tânăra a jucat de mică tenis, însă din cauza unei accidentări a fost nevoită să renunțe.

„Abia aștept să cânt. De când am aflat că astăzi o să fie ziua cea mare. Am avut emoții în ficare seară. M-am culcat cu emoții. De când sunt mică, mi s-a spus asta. Raluca, tu când intri într-o cameră, camera se luminează cu energie pozitivă și cred că această carismă e foarte importantă”, a povestit în audiții.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 12 noiembrie. Bryana Holingher a interpretat magistral Stand Up, la doar 14 ani: „Nebunie a fost!”... X Factor 2021, 12 noiembrie. Ainhoa Sanchez Millan a cucerit juriul cu piesa Don’t You Worry ’Bout a Thing: A fost o per...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x