Antena Căutare

X Factor 2021, 13 septembrie. Robert Cristian Nicolae a cucerit juriul cu interpretarea "Blurred Lines", de Pharrell Williams

În a treia ediție X Factor 10, Robert Cristian Nicolae i-a cucerit pe jurați cu o interpretare atât cu vocea, cât și cu instrumentul. Cum s-a descurcat pe scenă concurentul care cânta la Karaoke cu Florin Ristei, în trecut.

Robert Cristian Nicolae a cucerit juriul cu interpretarea "Blurred Lines", de Pharrell Williams Galerie
În a treia ediție X Factor 10, Robert Cristian Nicolae i-a cucerit pe jurați cu o interpretare atât cu vocea, cât și cu instrumentul. | Antena 1/ X Factor

Când a intrat pe scenă a fost imediat recunoscut de către Florin Ristei, care a mărturisit că cei doi se știu de când mergeau la Karaoke în Constanța și cântau împreună. Amintirile au început să curgă, iar de la subiectul notelor muzicale, până la "sendvișul ăla bun cu șuncă" nu a mai fost decât un pas.

Florin Ristei: "Ultima dată ne-am văzut la un karaoke în Constanța, demult, era vreo 4 dimineața, la sendviș, acolo în Constanța. Când ne mai nimerim, mai cântăm. Mai e sendvișul ăla bun cu bacon?"

Robert Cristian Nicolae s-a relaxat și a râs cu jurații înainte de prestația care i-a încântat foarte mult.

Momentul lui Robert Cristian Nicolae. Cum a interpretat Robin Thicke, Pharrell Williams - "Blurred Lines"

Robert Cristian Nicolae a fost confundat cu Connect-R, iar Loredana a luat prima cuvântul, chiar înainte de prestație: "Știi cu cine seamănă? Cu Relu, cu Connect-R. Ți-a mai zis lumea, nu?".

După discuții a început prestația. Robert Cristian Nicolae a cântat cu vocea, apoi un mic "îngeraș" de fetiță a venit pe scenă și i-a adus chitara, iar ce a urmat a fost cu adevărat senzațional.

Citește și: X Factor 2021, 13 septembrie. Corul Madrigal, moment special pe note înalte. Loredana, în lacrimi la final

Acesta a făcut show total și i-a încântat pe jurați, dar și pe cei prezenți în sală. Momentul a fost complet: muzică, mișcare scenică, instrument și foarte multă carismă.

Jurizarea lui Robert Cristian Nicolae

Loredana: "Surprinzător! N-am auzit până acum de tine, sincer! N-am fost la sendvișeria aia sau unde ați fost voi și ați cântat și îmi pare rău că nu am auzit până acum de tine, pentru că ar fi trebuit să aud. (...). Din partea mea, în seara asta ai un DA".

Ștefan Bănică: "Pentru ce am văzut astă-seară răspunsul meu este DA".

Florin Ristei: "Eu ți-am zis din prima și nu pentru că ne cunoaștem, întotdeauna este un plus să știi un intrument așa că eu îți dau un DA astăzi"

Delia: "Ai un mare DA și din partea mea cu mențiunea că, din punctul meu de vedere, la X Factor poți să vii într-un grup"

Robert Cristian Nicolae a primit 4 x DA și a trecut în etapa de Bootcamp la Loredana în grup.

Povestea lui Robert Cristian Nicolae

Robert Cristina Nicolae are 33 de ani și este din Constanța. Acesta a mărturisit că toată viața lui a cântat și trăiește din muzica: "Toată viața am cântat. Doar din muzică m-am întreținut toată viața".

Acesta a fost înscris de către altcineva la X Factor și a venit când a fost chemat, însă mărturisește că nu știe cine a fost persoana, dar cu siguranță cineva apropiat lui.

"M-am trezit înscris și am primit acel telefon cum că am trecut de preselecțiile online. S-a nimerit și într-o perioadă bună pentru mine să-mi dau refresh".

Unul dintre cele mai grele momente prin care a trecut povestește că a fost atunci când își împărțea "banii de mâncare cu pisica".

Despre sezonul 10 X Factor

Jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei vor avea parte de concurenți și spectacol de zece, iar emoțiile îi vor ține cu sufletul la gură atât pe ei, cât și pe cei de acasă. În acest sezon, cei 4 jurați au primit câte un grup: Delia va coordona Grupurile, Ștefan Bănică va coordona Băieții, Loredana va avea categoria Mixt, iar Florin Ristei va avea grupul de Fete.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Pregătește-te de spectacol! Abonează-te la AntenaPlay și vezi înreg sezonul X Factor.

X Factor 2021, 13 septembrie. Răzvan Sterian a urcat pentru prima dată pe scenă și a cântat "Moment of Silence"... X Factor 2021, 13 septembrie. Giani Baidoc a venit din "taxiul discotecă" și a cântat Dan Spătaru - "Să c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x