Antena Căutare

X Factor 2021, 15 octombrie. Nemia Călin i-a încântat pe jurați cu piesa "I Have Nothing". "M-ai cucerit! Ai aur acolo în voce"

Nemia Călin a cutremurat scena X Factor 2021, în sezonul 10, cu vocea sa puternică, alegând o piesă a lui Whitney Houston pe care a cântat-o cu o octavă mai jos.

nemia calin pe scena x factor Galerie
Călin Nemia a urcat pe scena X Factor 2021 într-o ținută greu de ignorat, care i-a uimit pe jurați. Cu toate acestea, atuurile sale vocale au fost cheia momentului său. | Antena 1

Nemia Călin a urcat pe scena X Factor 2021 într-o ținută greu de ignorat, care i-a uimit pe jurați. Cu toate acestea, atuurile sale vocale au fost cheia momentului său.

Nemia Călin a cântat piesa I Have Nothing a lui Whitney Houston la X Factor 2021 sezonul 10

Călin le-a oferit așteptări mari juraților atunci când le-a spus ce piesă a ales. Astfel, concurentul X Factor nu a îndrăznit să dezamăgească.

Delia a avut încredere în vocea lui de cum l-a auzit și s-a ridicat în picioare la finalul piesei, aplaudându-l.

Jurizare Nemia Călin la X Factor 2021 în preselecții

“Nemia, și eu sunt în momentul ăsta fanul tău foarte mare. Avem o chestie în comun. M-ai cucerit. Tu cânți fabulos de bine. Eu nu știu dacă tu conștientizezi că ai aur acolo în voce”, i-a transmis Delia.

Citește și: X Factor 2021, 8 octombrie. Larisa Olaru a interpretat piesa Call Out My Name și a surprins jurații la primele note

“Cred că ai fi dat randament mult mai mare dacă ar fi fost altă piesă”, a mai adăugat Florin.

“Curajul tău de a aborda acest cântec și nebunia de a-l duce până la capăt este de respectat”, i-a spus și Loredana.

“Tu ești un puști la 18 ani care trebuie să iei lucrurile în serios. (…) Alegerea nu a fost cea mai fericită, crede-mă”, i-a transmis Ștefan Bănică.

“Băiatul avea în voce niște inflexiuni pe care nu știu cine de la masa noastră poate să le facă așa în stilul ăla”, a mai completat Florin Ristei.

Nemia Călin a luat x DA de la jurații X Factor.

Cine e Călin Nemia, concurentul X Factor 2021 sezonul 10

Călin Nemia, tânărul concurent în vârstă de 18 ani, pasionat de muzică, a venit la X Factor pentru a le arăta tuturor că are Factorul X. El a povestit câte eforturi a trebuit să facă pentru a ajunge la competiția muzicală. Călin a povestit că a mers la frizer la 1 noaptea, și-a spălat haina și a trebuit să își aștepte prietenii pentru a plec la drum, spre X Factor.

Călin locuiește în București și vine dint-o familie cu 15 copii. Mama lui i-a ales numele Nemia în timp ce citea din Biblie, înainte să îl nască, alegând un nume de acolo.

“Îmi place totdeauna să fiu diferit. Nu îmi place să fiu ca toată lumea. Îmi place să fiu original”, a povestit Călin.

Citește și: X Factor 2021, 8 octombrie. Cătălin Stângă a cântat o melodie proprie. Momentul rap care a luat prin surprindere jurații

Tânărul concurent a mărturisit că e un rebel și că îi place să iasă din tipare. La vârsta de 15 ani și-a pus cercei în ureche. Meseria lui de bază este de hairstilist și make-up artist.

“De mic copil m-am visat în muzică și m-am văzut acolo. E o chestie care mă relaxează”, a povestit Călin.

Pentru a se asigura că face ce trebuie, Călin a cântat mai întâi pentru câteva dintre prietenele sale, iar ele l-au încurajat să meargă la X Factor.

“Aveam vreo 4-5 ani, aveam o soră care era efectiv obsedată de filmele indiene. Mă punea mereu să îi cânt când venea de undeva și îmi dădea bani”, a mai spus Călin.

Tatăl lui a văzut că are un copil talentat și l-a înscris la lecțiile de vioară, spunând că vioara este cel mai apropiat instrument de vocea omului.

“Nu prea am emoții, sincer să fiu. Mă bazez pe mine pe scenă”, a mai adăugat Călin.

Călin a venit însoțit de prietenul său cel mai bun și unul dintre frați.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

X Factor 2021, 15 octombrie. Mirela Cicu a luat scena cu asalt, cu piesa "Someone You Loved"."Parcă avea ... X Factor 2021, 15 octombrie. Alice Olivari aduce emoție pe scena X Factor cu piesa "Strong Enough". "Am a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x