Antena Căutare

X Factor 2021, 15 octombrie. Grupul Threal vine cu o interpretare specială a piesei "Locked Out of Heaven". "Sună foarte bine"

Threal Grup au impresionat juriul X Factor și publicul deopotrivă cu o interpretare specială a piesei "Locked Out of Heaven". Jurații le-au aplaudat și au apreciat enorm prezența lor scenică.

threal grup pe scena x factor Galerie
Trupa Threal a urcat pe scena X Factor pregătită să ia cu asalt jurații, cu vocile lor suave. Cele trei concurente au ajuns pentru prima dată în România. | Antena 1

Threal Grup este un grup vocal format din trei concurente, Clarissa, Claudia și Francesca, trei italience talentate care au venit la X Factor pentru a-și pune în valoare calitățile muzicale. Italiencele au venit extrem de încrezătoare, cu o interpretare deosebită a piesei Locked Out of Heaven.

Threal Grup au cântat piesa Locked Out of Heaven într-o manieră specială la X Factor sezonul 10

Pentru că anul trecut Florin Ristei a fost responsabil cu grupurile, a început discuția cu cele trei fete.

Cele trei concurente au mărturisit că sunt deja familiare cu procesul din preselecții și au văzut cât de bine au evoluat sezonul trecut cei din trupa Super 4.

Citește și: X Factor 2021, 8 octombrie. Delia Andreea Racu a interpretat I Never Loved A Man, o piesă foarte grea, dar a făcut spectacol

Întrebate fiind dacă ar putea fi mai bune decât Super4, fetele au răspuns:

“Suntem femei, deci din start suntem mai bune!”, a zis Claudia.

Interpretarea lor a zguduit scena pentru că ele au pus versurile piesei Locked Out of Heaven pe linia melodică a melodiei Careless Whisper a lui George Michael.

Juratele X Factor s-au ridicat de pe scaune și au învățat și ele coregrafia fetelor, pline de carismă, feminitate și eleganță.

Jurizare Threal Grup la X Factor 2021 în preselecții

“Colegul meu a remarcat că pantalonii voștrii sunt…Dar și vocile voastre, de asemenea, sunt foarte frumoase. Și felul în care te miști tu, cea din centru, ești ca un magnet pentru celelalte două”, le-a transmis Loredana.

“Sună foarte bine cum cântați împreună, așa că sunt deja fericită că vă am în grupa mea”, a mai adăugat Delia.

“Eu iubesc grupurile pentru că am convingerea că poți face cele mai multe lucruri cu grupurile”, a spus și Florin Ristei.

Citește și: X Factor 2021, 8 octombrie. Ștefan Dincă a cântat Writing's On The Wall și a provocat o discuție amuzantă despre meseria sa

Threal Grup au primit 4 x DA și merg direct în Bootcamp, în grupa Deliei.

Cine sunt concurentele Threal Grup din preselecțiile X Factor 2021

Trupa Threal a urcat pe scena X Factor pregătită să ia cu asalt jurații, cu vocile lor suave. Cele trei concurente au ajuns pentru prima dată în România. După un zbor obositor din Italia, cele 3 concurente au venit la preselecții direct de la aeroport, după un somn de 3 ore.

Două dintre fete se cunosc de mulți ani și au mai colaborat pe plan muzical, iar la X Factor e prima oară când cele trei cântă pe o scenă așa de mare.

“Eu mă cunosc cu Claudia de mai mulți ani și am mai colaborat. Francesca ni s-a alăturat și grupul a luat naștere acum câteva luni. Așa că am decis să ne unim vocile și să facem acest trio”, a mărturisit Clarissa, una dintre membrele Threal Grup.

Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Tricouri tematice, personalizate în spiritul X Factor sunt disponibile publicului.

Pregătește-te de spectacol! Abonează-te la AntenaPlay și vezi întreg sezonul X Factor.

X Factor 2021, 15 octombrie. Costin Alexandru Popovici a venit cu o piesă proprie. "Îți trebuie un pic mai mult cur... X Factor 2021, 15 octombrie. Mădălin Antonesei și-a pus amprenta asupra piesei "Higher Ground". "Ai cânta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x