Antena Căutare

X Factor 2021, 8 octombrie. Oma Jali a cântat Shy Guy, s-a urcat pe masa juriului și a făcut show: "Mi-a adus aminte de Naomi"

Oma Jali a interpretat pe scena X Factor 10 melodia Shy Guy, de Diana King. Concurenta a reușit să îi impresioneze pe jurați în preselecțiile X Factor 2021 și să îi copleșească al propriu cu show-ul făcut atât pe scenă, cât și pe masa lor. Cum s-a descurcat și câți de “DA” a primit.

Oma Jali la X Factor sezonul 10 Galerie
Oma Jali a interpretat pe scena X Factor 10 melodia Shy Guy, de Diana King. Concurenta a reușit să îi impresioneze pe jurați în preselecțiile X Factor 2021 și să îi copleșească al propriu cu show-ul făcut atât pe scenă, cât și pe masa lor. | Antena 1/ X Factor

Concurenta de la X Factor sezonul 10 este extrem de încrezătoare și vrea să arate că este făcută pentru muzică: “Sunt aici ca să fiu acel X Factor. Pentru că am X Factor-ul în mine. De aceea sunt aici”.

Jurații nu au putut trece peste faptul că Oma Jali le amintește extrem de tare de Naomi, fosta concurentă de la X Factor și actuala logodnică a lui Florin Ristei. Atitudinea sa i-a acaparat, iar intoducerea deja prevestea un show demn de marile spectacole.

Oma Jali a pășit pe scena concursului muzical plină de energie, aceasta a povestit că a venit în România să-și încerce șansa la acest concurs, după ce a mai participat în Franța: “Am mai participat la un show TV în Franța, acum 5 ani, până în Battle-uri. Și apoi, nu știu de ce, dar m-au eliminat. Sper să nu faceți și voi la fel”, spune glumind.

Oma Jali a cântat Shy Guy în preselecțiile de la X Factor sezon 10

Oma Jali a cântat melodi Shy Guy de Diana King și a reușit să facă un moment demn de marile scene. Aceasta a reușit să-i ridice în picioare pe Delia, Ștefan Bănică și Loredana, care au dansat și cântat alături de ea.

Delia ba chiar a făcut câteva mișcări de dans împreună cu Oma Jali, care cânta excelent. Concurenta de la X Factor a venit la masa juriului, ba chiar s-a pus pe scaunul Loredanei în timp ce își continua momentul artistic.

La fina, aceasta a acaparat masa celor patru jurați și a încheiat show-ul apoteotic. Cert este că Delia, Florin Ristei, Loredana și Ștefan Bănică au fost luați într-un carusel artistic, completat de muzică, dans și distracție.

Citește și: X Factor 2021, 1 octombrie. Melvin Hernandez a cântat Just Once și i-a surprins plăcut pe jurați: ”Ai o eleganță aparte”

Jurizare Oma Jali la X Factor 2021 în preselecții

Ștefan Bănică: “Ai venit așa ca o locomotivă. Ai luat toată scena, nu ți-a ajuns, ai venit și aici. Muștumesc, Doamne cine l-a fabricat, că e bun și ține (n.r pupitrul juriului). Ai luat publicul, ai luat tot. Oma… Oh my God! Răspunsul meu este OUI (n.r DA)”

Florin Ristei: “Ce am văzut în seara asta este un exemplu de bucurie de a trai. Oamenii de culoare au ceva ce noi nu deținem, această trăire când cântați pe care o transmiteți și nu vă puneți frână. Așadar, pentru cum ai cântat și pentru întreg momentul, ai DA-ul meu și meriți un loc în Bootcamp”

Delia: “Atât de rău îmi pare că nu cred că se va nimeri să ajungi la mine, cumva, în viața asta. Asta este, dar asta nu mă împiedică să nu dau un OUI (n.r DA)!”

Loredana: “Ești fantastică! Ai viață, ai voce, ai sclipire în ochi, ai un zâmbet extraordinar. Ești incredibilă, avem nevoie de așa ceva aici la X Factor România și își mulțumesc tare mult că ai venit de la Paris să ne împărtășești talentul tău și vocea ta și look-ul tău și toată această putere. Ești o femeie extraordinar de puternică. Din partea mea în seara asta ai un DA”

  • Oma Jali a primit 4 DA și este în BOOTCAMP la Loredana

La testimoniale au continuat discuțiile: "A iubit-o toată lumea după primele două vorbe. Evident că mi-a adus mainte de Naomi", spune Florin Ristei.

Citește și: X Factor 2021, 1 octombrie. Ana Vacari i-a mișcat pe jurați cu piesa Stand Up for Love. Delia și Loredana s-au ”bătut” pe ea

Cine este Oma Jali de la X Factor 2021

Oma Jali s-a născut în Franța, dar familia ei este din Camerun. Este o tânără de 34 de ani plină de viață, energică, pasionată de muzică și mai presus de toate mamă a doi copii minunați.

“Am două zile fericite în viața mea. Prima e cea în care s-au născut copii mei, am unul de 9 a și unul de 7 ani. Cea de-a doua este ziua în care am decis să devin cântăreață, cântăreață profesionistă”, povestește la testimoniale Oma Jali.

Viața de cântăreață o duce prin cele mai interesante locuri și evenimente private, care îi completează viața de artist.

“Cânt la evenimente private și în locuri de genul ăsta. Pot cânta rock, reggae, soul, funk, orice… ”, mai spune concurenta în preselecții.

Citește și: X Factor 2021, 1 octombrie. Robert Reamzey a făcut show cu o interpretare originală a piesei Take Me To Church: ”Ești nebun”

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

Florin Iordache, fostul membru al trupei Krypton, va urca pe scena X Factor în calitate de concurent diseară, la Antena ... X Factor 2021, 8 octombrie. Ștefan Dincă a cântat Writing's On The Wall și a provocat o discuție amuzantă despre meseria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x