Antena Căutare

X Factor 2021, 8 octombrie. Ștefan Dincă a cântat Writing's On The Wall și a provocat o discuție amuzantă despre meseria sa

Ștefan Dincă a interpretat pe scena X Factor 10 melodia Writing's On The Wall, de Sam Smith. Concurentul a reușit să îi impresioneze pe jurați în preselecțiile X Factor 2021 și să provoace o discuție cu adevărat amuzantă la masa juriului. Cum s-a descurcat și câți de “DA” a primit.

Ștefan Dincă la X Factor sezonul 10 Galerie
Ștefan Dincă a interpretat pe scena X Factor 10 melodia Writing's On The Wall, de Sam Smith. Concurentul a reușit să îi impresioneze pe jurați în preselecțiile X Factor 2021 și să provoace o discuție cu adevărat amuzantă la masa juriului. | Antena 1/ X Factor

Ștefan Dincă este un tânăr în vârstă de 25 de ani care se ocupă cu crearea monumentelor funerare. Acesta face cruci. De când a intrat pe scenă, acesta a vorbit despre meseria lui, jurații fiind curioși cu ce se ocupă: “Eu mai am o afacere, mă ocup cu cruceritul. Adică fac monumente funerare”.

Ștefan Dincă: “Nu vă cruceresc, am venit doar să vă cuceresc”.

Discuția, însă, a iscat o serie de glume, iar jurații nu s-au putut abține. Delia: “Să nu ne crucerești. Ce modele crezi că ni s-ar potrivi?”. Ștefan Bănică a glumit: “Ai venit să ne pui cruce, este?”.

Loredana a fost curioasă de prețul crucii din marmură neagră, moment în care toată sala a izbucnit în râs: “Și cam cât ar costă o cruce din aia? Păi de asta te-am întrebat, că vreau să fac niște cadouri”, spune în spirit de glumă jurata. După ce s-au distrat de minune, s-au delectat cu un moment muzical inedit. Ștefan Dincă a cântat Writing's On The Wall de Sam Smith.

Ștefan Dincă a cântat Writing's On The Wall în preselecțiile de la X Factor sezon 10

Ștefan Dincă a cântat cu multe emoții, însă a reușit să-i impresioneze pe jurați. Acesta le-a transmis sentimente plăcute și i-a captat.

Melodia a fost una grea, lucru sesizat și de Delia, Ștefan Bănică, Loredana și Florin Ristei.

Cu toate acestea, concurentul a fost aplaudat, iar la finalul momentului Ștefan Bănică i-a zis: “Bravo”.

Citește și: X Factor 2021, 24 septembrie. Narcis Ianău, invitatul special al serii care a impresionat juriul cu vocea sa

Jurizare Ștefan Dincă la X Factor 2021 în preselecții

Loredana: “Se vede că ai studiat, că ești preocupat de asta și că ești pasionat. Vocea nu e rea deloc și ești și simpatic. Ai un vibe bun. Mie îmi place vocea ta. Îmi place și ce cântec ți-ai ales, un cântec extrem de puternic și ca mesaj și ca voce. Așa că în seara asta ai un DA”

Florin Ristei: “Ștefan eu nu cred că ești încă pregătit de X Factor. Răspunsul meu este NU”

Ștefan Bănică: “Ai un DA de la mine, pentru că ai calități vocale”

Delia: “Ai și DA-ul meu”

Citește și: X Factor 2021, 24 septembrie. John Smith Zanger, show total la 71 de ani cu piesa „Bad case of loving you”

Cine este Ștefan Dincă de la X Factor 2021

Ștefan Dincă este din Județul Dolj și are 25 de ani. A cântat dintotdeauna, de când era mic și recent a început să studieze și pianul. Cu toată că marea sa pasiune este legată de acordurile muzicale, la bază el se ocupă cu altceva.

“De mic m-am trezit înconjurat de cruci. Tatăl meu este melter crucer, adică sculptează, montează și scrie cruci. Pentru mulți pare o meserie ciudată, însă pentru noi este un stil de viață, ceu cel puțin prin asta m-am crescut”, povestește Ștefan Dincă.

Concurentul de la X Factor povestește cum a fost prima sa întâlnire cu muzica.

“În urmă cu foarte mult timp, una dintre surorile se pregătea de o serbare la școala și venise cu niște prieteni să repete la nou acasă. Îi auzeam cum cântau, cum repetau și m-a atras și pe mine. Avân 6 ani, am încercat și eu să cânt. Majoritatea oamenilor spuneau că sunt talentat și că le place cum cânt, însă tatălui i-a fost mai greu să accepte și să înțeleagă lucrurile astea pentru că nu a văzut practic în meseria asta un viitor. (...) Însă am decis să-mi urmez pasiunea, aceea de a cânta”, mai spune Ștefan Dincă în preselecții.

Citește și: X Factor 2021, 24 septembrie. Yarina Cozma, interpretarea originală a piesei „Săracă inima mea” cu care a emoționat juriul

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 8 octombrie. Oma Jali a cântat Shy Guy, s-a urcat pe masa juriului și a făcut show: "Mi-a adus amint... X Factor 2021, 8 octombrie. Florentina Țuchel Matei a impresionat juriul cu interpretarea melodiei Mad About the Boy...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x