Antena Căutare

X Factor 2021, 17 decembrie. Nick Casciaro, moment sublim cu piesa „Hallelujah”: „Poate fi un star internațional”

Nick Casciaro i-a impresionat profund pe jurați cu interpretarea magistală a piesei „Hallelujah”, în ultima înfruntare înainte de Finala X Factor 2021.

Nick Casciaro, pe scena X Factor 2021 Galerie
Nick Casciaro, moment sublim cu piesa „Hallelujah”, la X Factor 2021 | Antena 1

Încă din audiții italianul Nick Casciaro a arătat că este un artist extraordinar. Italianul Nick Casciaro a demonstrat că este un pachet complet de voce, atitudine și sensibilitate, în ediția din 17 decembrie 2021, cea în care se aleg finaliștii sezonului 10 X Factor.

„Este o voce de ligă mondială. El poate fi un star internațional. Un om care reușește să facă într-o țară mică o impresie atât de mare e un semn că vocea lui nu lasă indiferent pe nimeni”, spunea Loredana despre Nick, la repetiții, înainte de seara în care aveau să se aleagă finaliștii.

Nick Casciaro a cântat piesa „Hallelujah”, la X Factor 2021

După momentul lui Ștefan J. Doyle din ultima înfruntare înainte de Finala X Factor 2021, a venit rândul lui Nick Casciaro să facă o demonstrație de talent.

Italianul a interpretat piesa Hallelujah și a transmis emoții. A început la pian și cu vocea, iar apoi s-a ridicat și a primit aplauze la scenă deschisă.

Loredana l-a aplaudat în picioare pe Nick Casciaro, la finalul momentului.

Citește și: X Factor 2021, 19 noiembrie. Nick Casciaro i-a încântat pe toți cu timbrul deosebit și cu emoția piesei „Don't You Worry Child”

Jurizarea momentului lui Nick Casciaro, la X Factor 2021

„Doamne, cât de bine a cântat! Mi se pare că are șanse foarte mari să câștige X Factor anul ăsta, mi s-ar părea greșit să nu meargă mai departe”, a spus Delia.

„Toată viața mi-aș fi dorit să fiu bas, să pot să ajung la notele alea de jos. pachetul total este la Nick în acest sezon”, a spus Ștefan Bănică.

„E primul moment în care am zis așa scurtă piesa? Ni s-a ridicat părul pe noi. Când vine o voce ca asta…”, a spus Florin Ristei.

„Sunt mândră și onorată să pot să lucrez cu asemenea voci”, a spus Loredana.

Citește și: X Factor 2021, 10 decembrie. Nick Casciaro a emoționat o sală întreagă cu piesa „Unchained melody”, în etapa de Battles

Nick Casciero și Ștefan Doyle, duet de excepție pe scena X Factor

Nick și Ștefan s-au așezat amândoi la pian, iar ce a urmat a fost memorabil. Cei doi concurenți ai Loredanei au cântat incredibil de bine o piesă emoționantă, iar jurații i-au aplaudat în picioare.

„M-am simțit pe o arenă internațională. Uitându-mă la doi zei care cântau. Ăsta a fost un moment de Finală”, a spus Loredana despre duetul lor final.

Cine este Nick Casciaro de la X Factor 2021

Nick Casciaro este un tânăr în vârstă de 31 de ani din Italia care a decis să vină la „X Factor” pentru a demonstra tuturor că are o voce bună, nu doar un fizic de invidiat.

Acesta a dezvăluit faptul că a practică sport încă de când era mic, fotbal, rugby, patinaj pe gheață sau pe role și nu numai. Se consideră o fire atletică și sportivă și iubește mult muzica. Deși știe doar piesa românească „Dragostea din tei”, acest lucru nu l-a oprit pe concurent să participe la „X Factor”.

Practică surfing și visul său este să ajungă să lucreze în Statele Unite ale Americii, în însorita Californie.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 17 decembrie. Ștefan J. Doyle, interpretare magistrală a piesei „It's A Sin”: „Sufletul tău vorbește româ... Finaliști X Factor 2021. Nick Casciaro, italianul care a uimit de la prima piesă. Vezi momentele care l-au adus în marea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x