Antena Căutare

X Factor 2021, 17 septembrie. Nick Casciaro a făcut show memorabil cu piesa „Leave a Light On” a lui Tom Walker

Nick Casciaro este concurentul care a făcut spectacol de senzație în ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii „X Factor”. Jurații au fost de părere că au în fața lor chiar pe câștigătorul show-ului!

Nick Casciaro pe scena x factor Galerie
Nick Casciaro a făcut senzație în ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii „X Factor” de la Antena 1 | Antena 1

Nick Casciaro are 31 de ani, este din Italia și a venit în ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii „X Factor” în speranța că va fi apreciat mai mult pentru vocea sa decât pentru fizic.

„Nu mi-am putut imagina vreodată că, într-o bună zi, voi cânta și că voi fi azi în România, pe această scenă minunată”, a zis acesta în etapa de preselecții.

Când a început însă să cânte, jurații au fost uluiți și au spus că, cel mai probabil, îl au în fața lor chiar pe câștigătorul acestui sezon.

Nick Casciaro i-a fasinat pe jurați cu vocea sa incredibilă în ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii „X Factor” de la Antena 1

De îndată ce a pășit pe scenă în ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii „X Factor” și a cântat primele versuri, Nick Casciaro i-a uluit complet pe jurați. Cei patru au făcut ochii mari și au urmărit cu maxim interes interpretarea de excepție a concurentului cu voce deosebită. Ca să impresioneze, acesta a ales piesa „Leave a Light On” a lui Tom Walker.

După momentul de magie care i-a fascinat pe toți, sala s-a ridicat în picioare și a aplaudat frenetic.

Italianul a fost o adevărată surpriză și revelație nu doar pentru jurați, ci și pentru toți cei prezenți în platoul, în ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii „X Factor” de la Antena 1.

Jurizarea lui Nick Casciaro în ediția 4 din sezonul 10 „X Factor”

„Arăți ca o vedetă. Ai o voce foarte masculină. Ai prezență de scenă, ai voce, ai talent! Ești foarte bun. Răspunsul meu este DA”, a zis Ștefan Bănică.

Citește și: Anunțul făcut de Ștefan Bănică în urmă cu puțin timp. Fanii așteptau de mult timp vestea juratului X Factor

„Cred că ai în tine factorul X. Sunt sigură de asta. Răspunsul meu este DA”, a spus Delia.

„Jos Pălăria! Cred că ești pe cel mai înalt val de la X Factor acum. Răspunsul meu este Da”, a zis Florin Ristei, vizibil impresionat de prestația concurentului.

„De unde ai apărut? Casa ta e cumva în Rai? Cânți așa de frumos, ești bărbatul ideal. Arăți pur și simplu perfect și cânți pe măsură. Cred că tu poți câștiga acest concurs”, a zis Loredana, după ce concurentul a interpretat câteva secunde dintr-o piesă celebră a lui Frank Sinatra.

„Avem câștigătorul X Factor pe scenă”, a adăugat Delia.

Loredana l-a luat în echipa sa și a fost mai mult decât fericită de acest lucru, așa că a cerut concurentului un pupic și „s-o învețe să facă surf”.

„A fost o revelație pentru mine acest băiat mic. Un surfer cântăreț italian dintr-un sat italian de la țară, un băiat de la țară care părea star. Dar când a început să cânte s-a terminat comedia. Am zis clar asta e”, a mărturisit jurata la final.

Cine este Nick Casciaro din ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii „X Factor” de la Antena 1

Nick Casciaro este un tânăr în vârstă de 31 de ani din Italia care a decis să vină la „X Factor” ca să demonstreze tuturor că are o voce bună, nu doar un fizic de invidiat.

Acesta a dezvăluit faptul că a practic sport încă de când era mic, făcând fotbal, rugby, patinaj pe gheață sau pe role și nu numai. Se consideră o fire atletică și sportivă și iubește mult muzica. Deși știe doar piesa românească „Dragostea din tei”, acest lucru nu l-a oprit pe concurent să participe la „X Factor”.

Practică surfing și visul său este să ajungă să lucreze în Statele Unite ale Americii, în însorita Californie.

Despre sezonul 10 al emisiunii X Factor de la Antena 1

Jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei vor avea parte de concurenți și spectacol de zece, iar emoțiile îi vor ține cu sufletul la gură atât pe ei, cât și pe cei de acasă. În acest sezon, cei 4 jurați au primit câte un grup: Delia va coordona Grupurile, Ștefan Bănică va coordona Băieții, Loredana va avea categoria Mixt, iar Florin Ristei va avea grupul de Fete.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Tricouri tematice, personalizate în spiritul X Factor sunt disponibile publicului.

Pregătește-te de spectacol! Abonează-te la AntenaPlay și vezi întreg sezonul X Factor.

X Factor 2021, 17 septembrie. Giorgiana Nuțu i-a impresionat pe jurați cu piesa „Superficial Love” a lui Ruth B.... X Factor 2021, 17 septembrie. Nora Deneș a cântat piesa „Man Down” a Rihannei la ukulele și a fermecat juriul instant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x