Antena Căutare

X Factor 2021, 17 decembrie. Nick Casciaro și Ștefan J. Doyle, duel uimitor în limba română: „Sanie cu zurgălăi”: „Nu ne așteptam”

Nick Casciaro și Ștefan J. Doyle s-au duelat în ultima înfruntare înainte de Marea Finală X Factor 2021. Loredana i-a provocat să cânte celebra melodie a Mariei Tănase: „Sanie cu zurgălăi”.

Nick Casciaro și Ștefan J. Doyle Galerie
Nick Casciaro și Ștefan J. Doyle, duel uimitor în limba română: „Sanie cu zurgălăi”, la X Factor 2021 | Antena 1

Nick Casciaro și Ștefan J. Doyle au făcut din duelul lor din ultima înfruntare înainte de Finala X Factor 2021, un spectacol memorabil Nick Casciaro și Ștefan J. Doyle au cântat melodia Mariei Tănase - „Sanie cu zurgălăi”. Nick Casciaro este italian, iar Ștefan J. Doyle este la origini român, dar adoptat în Irlanda. Așadar, pentru amândoi a fost o provocare să cânte în limba română.

Nick Casciaro și Ștefan J. Doyle, duel de senzație cu melodia „Sanie cu zurgălăi” la X Factor 2021

Au cântat în limba română, „s-au duelat” la voce și la mișcări scenice, au adus în fața juraților muzică, teatru, iar la finalul mentorul Loredana a urcat pe scenă alături de ei.

Cei doi concurenți ai Loredanei au avut emoții pentru că au cântat într-o limbă pe care nu o cunoșteau, însă au acceptat provocarea pe care le-a dat Loredana, iar momentul a fost unul de-a dreptul excepțional.

În timpul prestației, colegii din culise i-au admirat pe Stefan și Nick pentru cât de implicați sunt în prestația lor.

După ce au cântat „Sanie cu zurgălăi” în limba română, cei doi au continuat în engleză și „s-au luptat” pentru Loredana.

În cele din urmă mentorul Loredana s-a ridicat și a spus: „Stop! Ce e cu scandalul ăsta? Vin lângă voi și o să vedeți voi”.

Iar ce a urmat a fost un trio de excepție.

După moment, Stefan Doyle a observat că și-a spart buza în timp ce-și juca rolul pe scenă.

„S-a spart și o buză”, a spus Răzvan Simion.

„Scena e o junglă. Se poate întâmpla orice. Poți muri pe scenă”, a spus Loredana.

Citește și: X Factor 2021, 19 noiembrie. Stefan J. Doyle și-a cunoscut frații și surorile pe scenă, după ce a avut o prestație magistrală

Jurizarea duelului Nick Casciaro și Ștefan J. Doyle, la X Factor 2021

„La asta nu ne așteptam. A fost un fel de musical pe Sanie cu zurgălăi”, a spus Delia.

„Am rămas un pic surprins, dar până la urmă am înțeles ce a vrut să facă Loredana. Mi s-a părut o joacă și cred că asta și e: o joacă muzicală. Și eu am luat-o ca pe o glumă”, a spus Ștefan Bănică.

„Trebuie să și râdem, iar X Factor este despre orice, inclusiv de a distra publicul”.

„I-am adus un pic spre publicul românesc. Foarte surprinzător și X Factorul surpriză de mult eori câștigă și aduce voturi”, a spus Florin Ristei despre duelul celor doi.

Cine este Nick Casciaro de la X Factor 2021

Nick Casciaro este un tânăr în vârstă de 31 de ani din Italia care a decis să vină la „X Factor” pentru a demonstra tuturor că are o voce bună, nu doar un fizic de invidiat.

Acesta a dezvăluit faptul că a practică sport încă de când era mic, fotbal, rugby, patinaj pe gheață sau pe role și nu numai. Se consideră o fire atletică și sportivă și iubește mult muzica. Deși știe doar piesa românească „Dragostea din tei”, acest lucru nu l-a oprit pe concurent să participe la „X Factor”.

Practică surfing și visul său este să ajungă să lucreze în Statele Unite ale Americii, în însorita Californie.

Citește și: Cum arată iubita lui Nick Casciaro, concurentul X Factor din grupa Loredanei. Cântărețul iubește o italiancă superbă

Cine este Stefan J. Doyle de la X Factor 2021

Stefan J. Doyle s-a născut în România și a fost adoptat de când era bebeluș de o familie din Irlanda.

„Ca și copil mi-am dat seama că nu eram la fel, arătam diferit. Fața mea, arătam diferit. Și am început să mă întreb că poate nu sunt irlandez. M-am născut în 1990 în Satu Mare. Nu a existat un moment în care cineva să îmi zică că ești adoptat. Eu mereu am știut. Am aflat apoi că eu sunt român. Nu știam unde era Româna, toți credau că sunt din Italia. Eram bebeluș când am părăsit România. Acum e prima oară când m-am întors în România.

De curând mi-am cunoscut și părinții biologici. După 30 de ani. Eu i-am găsit. Nu i-am întâlnit, dar i-am văzut pe Facebook. Toată viața m-am întrebat de unde sunt cu adevărat și cine sunt părinții mei sau dacă sunt vii sau morți. Am aflat că trăiesc în Satu Mare și că am 3 frați și 3 surori care semănă cu mine.

Mama mea adoptivă e lângă mine, ea mereu m-a susținut. Copilăria mea a fost frumoasă. Am copilărit cu muzică, am început că învăț pian. Ea m-a învățat mereu că dacă vreau să merg să-i vizitez, să merg. Cred că o să mă simt mândru să fiu înapoi”, a fost povestea de viață a lui Stefan J Doyle, spusă în audițiile X FActor.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

Finaliști X Factor 2021. Andrei Duțu a cucerit juriul cu talentul lui. Vezi momentele care l-au adus în marea finală... X Factor 2021, 17 decembrie. Ștefan J. Doyle, interpretare magistrală a piesei „It's A Sin”: „Sufletul tău vorbește româ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x