Antena Căutare

X Factor 2021, 19 noiembrie. Stefan J. Doyle și-a cunoscut frații și surorile pe scenă, după ce a avut o prestație magistrală

Stefan J. Doyle a interpretat magistral piesa „In The Air Tonight” de la Phil Collins, oferind un show total atât cu vocea cât și cu pianul și tobele. După prestația care le-a ridicat pe Delia și pe Loredana în picioare, Stefan a avut parte de un moment care l-a copleșit emoțional: Și-a întâlnit 4 din cei 6 frați și surori.

Stefan J. Doyle , cântând la X Factor Galerie
Stefan J. Doyle a avut un moment deosebit la X Factor 2021, în Bootcamp | Antena 1

Stefan J. Doyle i-a impresionat profund pe jurați încă de la audiții, unde a obținut 4 de „DA”. În Bootcamp, concurentul care s-a născut în România și a fost adoptat de o familie irlandeză, a făcut un show de excepție.

Tânărul care are 3 frați și 3 surori în Satu Mare a povestit cum familia sa l-a văzut la televizor și cum fratele său, care poartă tot numele de Stefan, i-a făcut complimente pentru prestație. Loredana l-a invitat pe Stefan J. Doyle să-și prezinte actul artistic.

Stefan J. Doyle a cântat piesa „In The Air Tonight” în BOOTCAMP X Factor sezon 10

Stefan J. Doyle a făcut un show de excepție pe piesa „In The Air Tonight” de la Phil Collins, dovedind că este un adevărat „om orchestră”.

A început prestația doar la microfon, apoi a trecut la pian și în cele din urmă a cântat exemplar la tobe. Loredana și Delia au simțit nevoia să-l aplaude în picioare pentru prestația incredibilă.

Stefan J. Doyle și-a văzut pentru prima dată frații din România, pe sena X Factor 2021

După prestația de excepție, prezentatorul Dani Oțil și-a făcut apariția în scenă anunțând că echipa X Factor a reușit să-i pe 4 dintre frații și surorile din România ai lui Stefan Doyle.

Emoția a cuprins întreg platoul X Factor. Unul dintre frații lui Stefan a citit un mesaj de la părinții plecați în străinătate, mesaj în care aceștia i-au spus că sunt cu sufletul aproape de el. Totodată, fratele lui Stefan a mărturisit că el nu este singurul care cântă în familie, fratele lor cel mare și tatăl lor având și ei acest talent.

Au curs lacrimi de emoție și de fericire pe scena X Factor, iar apoi a urmat jurizarea.

Citește și: X Factor 2021. Ce se întâmplă în Bootcamp și cum ajung concurenții în grupele celor 4 jurați. Desfășurarea Duelurilor și Finala

Jurizare Stefan J. Doyle la X Factor 2021 în BOOTCAMP

„O să pornesc de la ce am văzut la început: cântând la pian, apoi la tobe și apoi nici restul nu mă lasă indiferent, pentru că este o poveste de viață și povestea de viață a unui concurent contează enorm. Energia ta… ăsta a fost cel mai bun show de până acum. Ai toate șansele să ajungi extrem de departe în concurs.”, a spus Ștefan Bănică.

„Trebuie să-i dai un scaun” i-a spus Delia Loredanei.

„Stefan, tu ești un om surprinzător. Faptul că ești unul dintre puținii care reușesc să bată la tobe și să cânte cu vocea. Este o performanță extrem de dificilă. Nu e ușor să te sincronizezi. În România, cel puțin, nu am văzut o asemenea performanță. Ești altceva. Show-ul tău este cumva peste ce au făcut ceilalți”, a spus Loredana.

Deși are toate aprecierile pentru Vito Antonio, Loredana a decis să-i dea lui Stefan Doyle locul italianului.

Citește și: X Factor 2021, 12 noiembrie. Concurentele din grupa lui Florin Ristei care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoare

Cine este Stefan J. Doyle de la X Factor 2021

Stefan J. Doyle s-a născut în România și a fost adoptat de când era bebeluș de o familie din Irlanda.

„Ca și copil mi-am dat seama că nu eram la fel, arătam diferit. Fața mea, arătam diferit. Și am început să mă întreb că poate nu sunt irlandez. M-am născut în 1990 în Satu Mare. Nu a existat un moment în care cineva să îmi zică că ești adoptat. Eu mereu am știut. Am aflat apoi că eu sunt român. Nu știam unde era Româna, toți credau că sunt din Italia. Eram bebeluș când am părăsit România. Acum e prima oară când m-am întors în România.

De curând mi-am cunoscut și părinții biologici. După 30 de ani. Eu i-am găsit. Nu i-am întâlnit, dar i-am văzut pe Facebook. Toată viața m-am întrebat de unde sunt cu adevărat și cine sunt părinții mei sau dacă sunt vii sau morți. Am aflat că trăiesc în Satu Mare și că am 3 frați și 3 surori care semănă cu mine.

Mama mea adoptivă e lângă mine, ea mereu m-a susținut. Copilăria mea a fost frumoasă. Am copilărit cu muzică, am început că învăț pian. Ea m-a învățat mereu că dacă vreau să merg să-i vizitez, să merg. Cred că o să mă simt mândru să fiu înapoi”, a fost povestea de viață a lui Stefan J Doyle, spusă în audițiile X FActor.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 19 noiembrie. Nora Deneș, moment uimitor cu vocea și pianul, pe piesa „Always Remember Us This Way”... X Factor 2021, 19 noiembrie. Florin Iordache, „show tipic american” cu piesa „Breakfast At Tiffany's”: „Mi se pare foart...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x