Antena Căutare

X Factor 2021, 17 decembrie. The Jazzy Jo Experience a adus o „poezie rock” pe scenă cu piese de la „Queen”: „Jos pălăria”

În ultima înfruntare înainte de finală grupul The Jazzy Jo Experience a adus pe scena X Factor 2021 o interpretare deosebită a pieselor „Don't stop me now” și „Bohemian Rhapsody” de la Queen.

The Jazzy Jo Experience, pe scen X Factor 2021 Galerie
The Jazzy Jo Experience au interpretat Medley Queen - Bohemian Rhapsody, Queen - Don't Stop Me No La X factor 2021 | Antena 1

Delia a ales să meargă în ultima înfruntare înainte de Finală cu grupurile The Jazzy Jo Experience și Omajii. Mentorul a ales care dintre cele două grupuri cântă primul în ediția X Factor de pe 17 decembrie 2021.

Astfel, grupul The Jazzy Jo Experience a avut primul moment individual, iar jurații au avut numai cuvinte de laudă la adresa lor.

Înainte de a urca pe scenă, Jo a ținut să-i dea o replică lui Casper, după ce în bootcamp a spus despre trupa The Jazzy Jo Experience că aduce în scenă muzică „de restaurant”. „E forte important să știi că jazz-ul este prin definiție o muzică eclectică, nu se cântă doar în restaurant. Dacă spui pe gură așa ceva e bine să știi puțină istorie a muzicii. E adevărat că eu am mulți ani peste Casper și am avut timp să studiez, dar nu spune pe gură că rănești gratuit.

Citește și: X Factor 2021, 26 noiembrie. The Jazzy Jo Experience au interpretat o piesă de la Jamiroquai, „Virtual Insanity”. Reacția Deliei

The Jazzy Jo Experience au cântat piesele „Don't stop me now” și „Bohemian Rhapsody” de la Queen

După duelul cu rivalii lor Omajii, membrii grupului The Jazzy Jo Experience au urcat pe scenă încrezători în forțele proprii și i-au dat pe spate pe jurați. Jo, solista grupului, a cântat desculță, a fost suavă, energică, iar olegii din culise au comparat-o cu o zână.

Înainte de a urca pe scenă, Jo a mărturisit că faptul Ar însemna o reconfirmare a faptului că și-a ales bine meseria, o readucere în actualitate a vibe-ului pe care l-a construit și un drum nou.

Citește și: X Factor 2021, 10 decembrie. The Jazzy Jo Experience, performanța inedită a piesei „I want love” în etapa de Battles

Jurizarea grupului The Jazzy Jo Experience, la X Factor 2021

„Vocea lui Jo a fost fără greșeală. E greu să-l cânți pe Freddie. Dar ea nu a vrut să cânte ca Freddie. Bună dinamica. Jos Pălăria”, a spus Florin Ristei.

„Ai făcut în seara asta o poezie rock. Ai reușit să faci spectacol”, a spus Loredana.

„Sunați foarte bine băieți, e nevoie de asemenea trupe. Jo, tu ești un om bun, generos, ești o profesionistă, ai luat concursul ăsta în serios și pentru asta tot respectul, indiferent de drumul vostru la X Factor.

„Sunt copleșită de emoții și fără cuvinte și nu știu ce am de făcut. Habar n-am”, a spus Delia.

Cine este trupa The Jazzy Jo Experience de la X Factor 2021

The Jazzy Jo Experience este o trupa renumită în lumea artistică pentru interpretarea muzicii jazz, din care fac parte Ioana Sihota, Adrian Neagu, Rareș Neagoe și Cauê de Marinis.

“Noi suntem trupa la care trebuie să fiți atenți anul acesta! Venim cu o experiență nouă, cântăm deja împreună de patru ani de zile, suntem închegați, ne cunoaștem, ne simțim unul pe celălalt. În schimb, miza pentru noi este mult mai mare, pentru că suntem muzicieni și asta facem!

Cred că putem să câștigăm X Factorul pentru că în primul și în primul rând venim cu ceva altfel, o experiență care unește patru experiențe”, spun componenții trupei The Jazzy Jo Experience.

Ioana spune că îi cunoaște pe toți jurații și că este colegă cu ei de ani de zile. Trupa The Jazzy Jo Experience consideră că presiunea concursului îi va ajuta să crească, iar jurizarea mai dură față de cea pentru o trupă de amatori este doar un pas spre atingerea scopului lor.

„Vine un moment în care vine un moment în viața fiecărui om când trebuie să o iei de la 0. Nu aveam nici cer să mă uit la el, nici soare. Nu mai eram eu. Când am văzut din nou reclama de nou sezon, am vrut să simt emoția aia, o provocare. E un nou început pentru noi toți. E o șansă pe care nu am avut-o până acum”, spunea solista Grupului The Jazzy Jo Experience, în audiții.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 17 decembrie. The Jazzy Jo Experience și Omajii, duel de senzație: „Sună incredibil de bine împreună”... X Factor 2021, 17 decembrie. Omajii, show uimitor. Cum au cântat cei doi melodia „Mărie și Mărioară”: „Ați fost fantasti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x